УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Quoted post


Гост

#294 Re: Re: Re: Re: Kam gost #289 - Ами излезте на улицата ...

2012-09-12 21:31

#293: kiber - Re: Re: Re: Kam gost #289 - Ами излезте на улицата ...

Забравил съм точно, но май беше, че се карат кой да я нахрани. Мисълта ми е, че няма как Кеше от Иран да ни оправи. Ясно е като бял ден, че това е измама. И при положение, че толкова са ни мамили, защо не си хванем живота в нашите ръце? Толкова ли е трудно?

Отговори

подписал

#297 Re: Re: Re: Re: Re: Kam gost #289 - Ами излезте на улицата ...

2012-09-12 22:18:27

#294: - Re: Re: Re: Re: Kam gost #289 - Ами излезте на улицата ...

Абе как точно  разбирате кое е измама и кое не? Аре стига с тези безумни и неаргументирани елементарни  внушения. Направил си генератор за енергия по патента и не работи , или си си направил антигравитрон и не пали? Или може би си си гениален физик открил пробив в теорията на Каше?

Има един неудобен, но фундаментален закон в науката : Ако има теория и опит който противоречи на теорията то опитът е верен а не теорията. И възоснова на това правило светът се развивал .

Как мислиш, ако това не работеше наистина нямаше ли ортодотоксалната наука на заинтересованите да ореве света как някой мами ? А те мълчат и се правят че нищо не се е случило Знаеш ли че има 6000 засекретени патенти за алтернативни източници на енергия?Що? От грижа за човека или щото няма какво да се засекретява? Ми като няма що е секретно? Почти като извънземите де ги няма, ама има тонове секретна информация за тях С най висок гриф на секретност, де  не искат да я  разсекретят?

Става въпрос за едно нещо и то се казва : КОНТРОЛ.   А се контролират само лимитираните източници на енергия

Някои хора имат проблем с вярата си. Вярата че светът какъвто го познаваш и харесваш и с какъвто си свикнал да бъде е застрашен от непознати принципи на физиката които не се знае до какво могат да докарат.

и прочети какво е гражданството на Кеше и кой университет е завършили ,къде е фондацията. Пък погледни и членовете на фондацията с какво гражданство са.

kiber

#301 kam #294

2012-09-13 01:11:36

#294: - Re: Re: Re: Re: Kam gost #289 - Ами излезте на улицата ...

 

"Мисълта ми е, че няма как Кеше от Иран да ни оправи. Ясно е като бял ден, че това е измама. И при положение, че толкова са ни мамили, защо не си хванем живота в нашите ръце? Толкова ли е трудно?"

 

Kakvo ima6 predvid s tova da si hvanem jivota v svoi race? A kak po-to4no bi trjabvalo da stane tova?

Ta nali Podpisvaiki tazi peticia, vsi4ki nie se opitvame da napravim to4no tova -iskame da nakarame otgovornite Organi da reagirat v cjalata situacia.
Tova ne e mjasto, kadeto se sabirat razni naivni horica, koito iskat da vjarvat v njakakvi fantasmagorii i fantasti4ni izmi6liotini!
Ima si hora , koito sa u4ili , rabotili, izsledvali , otkrivali  v sverata na naukata. V edin moment se zadava na horizonta njakakvo Izobretenie  i nie barzame da opluvame bez da znaem, samo  na bazata viarvam - ne viarvam. 
Za tezi ne6ta Ima  testove , dokazatelstva, dali raboti ili ne raboti. A ne viarvam i ne viarvam.

Za sajalenie , sme zavisimi ot onezi, koito sme izbrali da se grijat za na6eto blagodenstvie, a te dori ne ni i 4uvat, kamo li da deistvat . Verno, 4e ne moje 1 4ovek ili grupa hora da napravjat sa6testvuvaneto ni  v tazi darjava PREKRASNO s magi4eska pra4ica, no pone mogat da vzemat pod vnimanie vajen vapros kato tozi s fondacia Keshe ... da saberat grupa ot u4eni i injeneri i da komentirat realno Temata,zasegnata ot kakto pi6at po vestnicite ''5000 du6i '' : 
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/561643_504612559567084_47440952_n.jpg

Verojatno imat i po-golemi griji v momenta, no az ne mislja , 4e NOVINA OT SVETOVEN MA6TAB I INTERES E po-malovajna ot temite za magistrali, pose6tenia v Israel s cel komentirane na terorizma i ostanalite naboleli problemi. Dlajni sa pone ot lubopitstvo da se zainteresuvat. Neka izpratjat  ekip ot eksperti , koito da prisastva na sre6tata na 21.9.2012 i  da preceni dali Tehnologiata na Keshe e istina ili izmama.
Daljat go na NAS, to4no onezi, koito sa gi izbrali . Dlajni sa da za6titavat na6ite ineteresi .

Verojatno sa pritisnati i  smiatat ,4e u4astieto v podobna Iranska kampania bi zastra6ilo stranata ni, kojato ve4e e zaela stranata na Amerika i Israel ?

I 4e tova 6te se iztalkuva kato "da"  na terorizma?
Ama te otkade znajat , 4e vsi4ko tova ne e porednata amerikanska inscenirovka, kakto be6e 11.9. ?! Celta na kojato e otnovo da si namerjat pri4ina da atakuvat njakogo ( a imanno darjava s patent za Tehnologia, zastra6ava6ta svetovnite MEGA interesi svarzani s monopol). 
Za6to izbraha v Balgaria da razigrajat tozi cirk? za6to NAS, tova me interesuva!!! 

A ti ako iska6 vjarvai dali Keshe sa izmamnici ili ne sa, tova e tvoe pravo!
Na6ite Lideri sa dlajni da namerjat na4in da izpratjat kvalificiran ekip, koito da proveri za kakvo ADJIBA stava vapros!!!