УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

подписал

/ #297 Re: Re: Re: Re: Re: Kam gost #289 - Ами излезте на улицата ...

2012-09-12 22:18

#294: - Re: Re: Re: Re: Kam gost #289 - Ами излезте на улицата ...

Абе как точно  разбирате кое е измама и кое не? Аре стига с тези безумни и неаргументирани елементарни  внушения. Направил си генератор за енергия по патента и не работи , или си си направил антигравитрон и не пали? Или може би си си гениален физик открил пробив в теорията на Каше?

Има един неудобен, но фундаментален закон в науката : Ако има теория и опит който противоречи на теорията то опитът е верен а не теорията. И възоснова на това правило светът се развивал .

Как мислиш, ако това не работеше наистина нямаше ли ортодотоксалната наука на заинтересованите да ореве света как някой мами ? А те мълчат и се правят че нищо не се е случило Знаеш ли че има 6000 засекретени патенти за алтернативни източници на енергия?Що? От грижа за човека или щото няма какво да се засекретява? Ми като няма що е секретно? Почти като извънземите де ги няма, ама има тонове секретна информация за тях С най висок гриф на секретност, де  не искат да я  разсекретят?

Става въпрос за едно нещо и то се казва : КОНТРОЛ.   А се контролират само лимитираните източници на енергия

Някои хора имат проблем с вярата си. Вярата че светът какъвто го познаваш и харесваш и с какъвто си свикнал да бъде е застрашен от непознати принципи на физиката които не се знае до какво могат да докарат.

и прочети какво е гражданството на Кеше и кой университет е завършили ,къде е фондацията. Пък погледни и членовете на фондацията с какво гражданство са.