За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

К. В.

#15 Re: Re: Re: Re:

2012-06-01 14:16

#12: Пушач - Re: Re: Re:

Аз се занимавам с преводи и писане и точно по същия начин ми хрумват най-великите идеи!! Които после се харесват на всички :) Така че се присъединявам изцяло към написаното от теб и го потвърждавам от личен опит.

Отговори

Елиана

#752 ........

2013-01-25 04:31:51

Ето поредната гавра с народа, след като не са постигнали единодушно съгласие и мнозинството е спечелило... Бяха направили изискване към заведенията да имат специални отделения за пушачите, е направиха го, хиляди заведения вложиха пари в изграждането на тези отделения, но какво се случи, след определено време, това не им допадна и решиха направо да забранят ТОТАЛНО пушенето по заведенията.... Е, не мислите ли, че това е хитро и има задна мисъл ? Че много заведения биха рискували да нарушат тази забрана за да не загубят заведението си, а от тяхна страна те да спечелят отново като Ви глобят и така пак сте на ръба на ножа с двете остриета...Каквото и да се опитваш да направиш, угодия няма и няма... А дефакто, те трябва да угаждат на народа! Независимо от мнозинството, трябва да има равни права за всички и то по начин, по който нито единия, нито другия да си вредят или пречат... Всичко има решение, но няма кой да се заеме с него, защото играят роля на големи ЕВРОПЕЙЦИ...    Сигурна съм, че биха писали всеки ден закон, след закон и биха го променяли, когато си поискат, а не да се допитват до народа, който, трябва да избира тези закони и всички да сме съгласни с тях и тогава няма да има протести за каквото и да било... Но НЕ... Взимат ни като едно стадо овце...

Чудно ми е, защо, след като цигарите, алкохола и наркотиците са забранени, защо СЪЩЕСТВУВАТ ??? Какво целят да постигнат с тези ФАЛШИВИ ЗАБРАНИ, след като могат да СПРАТ производството им ? Но нали все пак се вадят пари от тези ЗАБРАНЕНИ НЕЩА... И за това се намират начини за тяхното съществуване... На кутиите за цигари пише: " ПУШЕНЕТО УБИВА", но въпреки това се продават... Нима си мислят, че ще откажат така сериозните пушачи от цигарите... По-скоро, ако се предостави спокоен начин на живот, хората няма да имат нужда да посягат към тези така наречени " успокоители " на нервите!

Ние си говорим, но няма кой да ни чуе...