Подписка за запазване на обучението от 5-ти до 7-ми клас в МГ

Quoted post


Гост

#618 Re: Re: Re:

2012-02-28 12:57

#616: - Re: Re: Тогава май няма никакъв проблем – улесняване на пререгистрацията, възможност от още по-ранна възраст да бъде открит и развит таланта на децата, отпада и необходимостта от ходене по курсове и уроци 3-4 клас. Едно име се сменя само, но като се погледне колко различни имена е носила през годините всяка от МГ...

Пререгистрацията не е свързана единствено с промяна на наименованието на училището. В МГ и ПМГ има ученици в 8-12 клас. Тези деца са държали изпит, за да бъдат приети именно в профилирана гимназия. Какво ще се случи с техните дипломи?

Отговори


Гост

#621 Re: Re: Re: Re:

2012-02-28 13:30:16

#618: - Re: Re: Re:

Ще са издадени не от МГ или ПМГ, а от СМУ. Какво се е случило с дипломите на тези, които са били приети в СМГ, а училището е носело друго име при завършването им? Да не би да е имало проблем някакъв? Имаше такъв период, в който СМГ носеше друго име , но не си спомням точно кои години.

Училището пак си е профилирано, профилите са си същите, какъв е проблемът? Едва ли в средно математическо училище някой ще очаква да има профили "Дегустатор на храни и напитки",  "Английски език с втори чужд немски" или "Пиано".

Важно е какви са оценките в дипломата, профилите, а не точно наименованието на училището, което ще бъде написано на тези дипломи.