Подписка за запазване на обучението от 5-ти до 7-ми клас в МГ

Quoted post

Някой

#359 Re: Re: Re: Re: Някой

2012-02-22 21:13

#351: - Re: Re: Re: Някой

Не ми отговори какво ти пречи на теб приема от 5ти клас в тези гимназии? Къде са ти аргументите? Под вола ли?
Тези гимназии не са нито снобски, нито пък желани от всички деца. За амбиции на родители могат да говорят само незапознати, защото амбициозните са другаде, в МГ са ученолюбивите. За ресурса на преподавателите хайде да не коментираме ......(мога и по-иначе да се изразя относно това, по което се  мери и съди за него!)!?!
А, и забрави ОМГ :)

Отговори


Гост

#367 Re: Re: Re: Re: Re: Някой

2012-02-22 21:51:44

#359: Някой - Re: Re: Re: Re: Някой

Първо, към непознати възпитаният човек се обръща в учтива форма. Второ, ни най-малко не ме интересува приема в МГ. Взех отношение по въпроса, тъй като съм запозната с работата на МГ, с постиженията на техните ученици, проблемите на МГ...

Ученолюбиви ли? Затова ли влизат там с тройки? Не ги приемат поради нисък бал в ЕГ и хоп – МГ. После – родилни мъки. Те на математика задължителна подготовка в 7 клас изкарали 3, а колко мислите, че ще изкарат на математика профилирана подготовка. Ами 2 или 3 по милост, защото на учителите не им се седи лятото за поправителна. Пък и защо трябва да си развалят почивката заради нечий мързел?

Май не разбирате какво точно е ресурс? А щом и професор го е писал, може да му вярвате, още повече, че той е работил с талантливи ученици и ги е подготвял за олимпиади.

Наистина е много трудно да се намерят преподаватели, които да подготвят децата на едно по-високо ниво. Това е проблем пред не една МГ. Какво, да си вземат от София ли?