Подписка за запазване на обучението от 5-ти до 7-ми клас в МГ

Quoted post


Гост

#367 Re: Re: Re: Re: Re: Някой

2012-02-22 21:51

#359: Някой - Re: Re: Re: Re: Някой

Първо, към непознати възпитаният човек се обръща в учтива форма. Второ, ни най-малко не ме интересува приема в МГ. Взех отношение по въпроса, тъй като съм запозната с работата на МГ, с постиженията на техните ученици, проблемите на МГ...

Ученолюбиви ли? Затова ли влизат там с тройки? Не ги приемат поради нисък бал в ЕГ и хоп – МГ. После – родилни мъки. Те на математика задължителна подготовка в 7 клас изкарали 3, а колко мислите, че ще изкарат на математика профилирана подготовка. Ами 2 или 3 по милост, защото на учителите не им се седи лятото за поправителна. Пък и защо трябва да си развалят почивката заради нечий мързел?

Май не разбирате какво точно е ресурс? А щом и професор го е писал, може да му вярвате, още повече, че той е работил с талантливи ученици и ги е подготвял за олимпиади.

Наистина е много трудно да се намерят преподаватели, които да подготвят децата на едно по-високо ниво. Това е проблем пред не една МГ. Какво, да си вземат от София ли?

Отговори


Гост

#368 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Някой

2012-02-22 22:02:50

#367: - Re: Re: Re: Re: Re: Някой

Допускам, че в малките градове има и такива МГ-та. Но защо тогава не се направи някаква оценка на учиищата, а се реже наред? Защо трябва да плащат СМГ, Мг Варна, МГ Бургас?

някой

#370 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Някой

2012-02-22 22:35:12

#367: - Re: Re: Re: Re: Re: Някой

Първо, формата е достатъчно учтива за към този, който си служи с изрази от рода на "под вола теле", не смятаШ ли?!? 
Къде приемат с 2 и 3?  Дайте данни , не общи приказки. Това с бала не го слагайте под общ знаменател, почетете статистика и ще се изненадате. Но МГ или ЕГ е право на избор.
Има и друга версия за ЕГ,  но явно не я знаете.  Идете и вижте кои деца с какво ходят на училище, вижте какво учат като предмети, какви всъщност излизат и тогава шарете. 
2 и 3 пишат да, но не по милост, а заради незнания, за разлика от други училища. Има и такива разбира се, които са в МГ заради родителите си, но защо заради тях трябва да страдат всички и нима в ЕГ за които говорите не е така?
С едно ще се съглася-няма ресурс, който да оцени и задържи децата ни тук, който да не руши, нещо което се е доказало във времето, нещо което си е създало име! Едно ЕГ си смени името и не може да се отърси 10 години.