Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Quoted post

Гинка Минчева

#18 Възможен зход

2021-11-01 19:04

На всички, които от началото активно участваме в противостоенето на това безумие, ни беше ясно до къде ще доведе това "само маска в коридора"! Не се мотайте, като родители и учители - правете обединения извън училищата! Аз съм родител и учител, събирам децата 1-4 кл. за времето на учебните занятия, защото те са най-беззащитни - нормално, без парцали и химикали! Официално са онлайн с устройства. Обяснявам уроците, ако не са разбрали, правят си домашните и следобядът им е свободен. Времето за викане по площадите свърши, дойде времето за реални действия за спасение на децата ни! Заповядайте, мога да приема още деца в гр. Елин Пелин!

Отговори


Гост

#52 Re: Възможен зход

2021-11-04 04:06:37

#18: Гинка Минчева - Възможен зход 

 Поздравявам Ви! Вчера говорих с моя приятелка от Италия, където вече са организирали паралелен свят за неваксинирани-училища, детски градини, здравни услуги, правни услуги, битови услуги, ресторанти и хотели ... Време е и ние да действаме с наша организация, докато трае това, а то няма заявка за спиране. Очевидно светът няма да бъде вече същия и ще трябва да си го прекроим. Поздравявам Ви отново за действията. 




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...