Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Quoted post


Гост

#26

2021-10-24 15:32

Моите уважения, но дали можем да се справим с пандемията като си завираме главите в пясъка? Вече две години сме в нея и няма изгледи нещата да отиват на добре. Съгласна съм с частта за глобалистките интереси и съмненията във ваксините, но къде отива не само личният интерес, но и нашите общи интереси като общество и граждани на света? За да е сигурно място училището, не е ли по-добре да се тестваме всички - ученици, учители /ваксинирани и неваксинирани/, друг персонал? Не подценяваме ли ситуацията? Не искам да всявам паника, но има един израз: “Ако искаш мир, готви се за война”. Докога ще караме с половинчати мерки или без никакви? Питаме се за дългосрочния ефект от ваксините, а знаем ли какъв ще е този от вируса? Все въпроси, върху които може да помислим. Бъдете здрави и поддържайте борбения дух, но без излишна непредпазливост.

Отговори

Вонирам

#57 Re:

2021-10-24 20:08:04

#26: -  

 Каква панДемия,бе? Кажете честно, верно ли след толкова време още не сте разбрали какво се случва? Какви съмнения във вакшиТите? Мога да ви приложа четири независими изследвания,някои от тях над 100 страници със снимков материал! Имам документите свалени, преди "Министерството на истината'" да ги изтрие! Няма съмнения, това е биологично оръжие! Ама вие спете още! 

Ани Кирилова

#66 Re: мислете

2021-10-24 21:59:53

#26: -  

 Не, не е по-добре да се тестваме, тестването е една уловка за контрол и манипулация, жалко е ,че не я разбирате, защото иначе щяхте да знаете, че сме в план-демия, а не в пандемия!

Първо тестове, после експерименналки и за децата.

Защо да се тестват хората за някакъв си вирус със съмнителни тестове?

Да се събудите е време.

Компромисче по компромисче и  ще сте в кошарата им, те и маските бяха за малко!

Не, на тестовете!

 

 

 




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...