Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Quoted post


Гост

#7

2021-09-04 07:51

Видях, че един от вносителите е Александър Симидчиев. Този човек за мен е страшен! Най- мракобесните идеи са негови! Не трябва да му се дава път до парламента на следващи избори, като не гласуваме за ДБ. Въпреки десните си убеждения, не гласувам за ДБ, защото този човек е в редиците им. Относно законопроекта, парламентът има кратък живот и да се надяваме, че няма да мине.

Отговори

Елена

#19 Re:

2021-09-04 11:46:35

#7: -  

 Съгласна съм с Вас, за Александър Симидчиев, но не забваряйте, че затова са преференциите. Не искам да изменям фокуса на дискусията, но нама как да очакваме клун без политически опит, да оправи ситуацията в родината ни. Длъжни сме да изберем по-малкото за СТЪПАЛО до следващите избори.

По отношение на внесения законопроект мисля, че пак отклоняват вниманието ни от други важни теми, които се реализират за наша сметка, докато ние сме насочили другаде енергията си. Визирам повишаването на цените на всичко.

Аз съм ЗА протестни действия, съобразени с това, че хората в работно време няма как да са на площада, дори много да искат да са там. Но 200-300 човека там, на площада няма да променим нищо. А и медиите заглушават и изопъчават събитията. За протеста в понеделник, bTV дадоха репортаж от 6 секунди, снимаха два плаката, със скорост, да не можеш да ги прочетеш и казаха, че сме били "десетки" хора, което не беше така.

Трябват и протести, трябва и натиск върху медиите, и писма-подписки до конкретни институции.

И да намерим сили, да не се фиксираме в една тема, за да не ни подхлъзват по другите линии.




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...