НЕ на закона за незаконния тунинг

Quoted post


Гост

#6 Re:

2016-03-16 19:06

#1: -  

Напротив, това трябваше отдавна да бъде направено,но не само фиктивно- ами и да функционира,защото по пътищата се движат какви ли не подобия на автомобили.

Отговори

Без значение

#9 Re: Re:

2016-03-16 21:07:14

#6: - Re:  

 Тези подобия на автомобили са в това състояние защото най-вероятно проблема е в доходите на собственика, цените на стоките в Б-я, кадърните майстори с големи претенций и най вече качествените услуги където се предлагат в Б-я. А и не мисля че една добре модифицирана кола е по-опасна от една 25г. Занемарена изгнила и в неизправно техническо състояние!


Гост

#15 Re: Re: Тунинг

2016-03-17 07:18:24

#6: - Re:  

 И какъв е проблема че колата е тунингована а? Ти с твая опел кадет от 86 г. който е стоков но половината е изгнил и е пред разпадане непотдържан , мислиш ли че си по безопасен от колкото аз с моята тунингована кола каято свети отвсякъде и да чуя леко потропване и веднага е в сервида? За нас колите не са просто средство да се  придвижим от точка А до точка Б а хоби....начин на живот...ако искаш като наши деца , които винаги са в добра форма. Тяка че не ми говорете глупости а първо спрете раздрънканите бараки които се движат по пътя и редовно стават инциденти поради технически проблеми в тях....