ЗА зоополиция в Р. България !

Quoted post


Гост

#56 Re:

2011-10-06 13:28

Зоополиция трябва да има в България. Но аз мисля, че трябва също да се изработи план за подобряване на общата култура на населението, по отношение на животните. Да се изработят различни общообразователни програми, държавна или общинска финансова подкрепа за хората с ниски доходи, за покриване на минималните изисквания за домашен любимец - кастрация, ваксини, обезпаразитяване, контрол над приютите, информиране на населението по темата чрез медиите, и т.н. Крайно време е хората в България да разберат, че животните - и те душа носят.

Труден и бавен процес е да се промени културата на един цял народ. Само 580 са подписали петицията, от милионите, които ползват интернет в България. Всеки от нас може да прецени съпоставяйки резултатите, какъв малък процент от населението на България се интересува от проблема с животните.

 

Отговори


Гост

#93 Re: Re:

2012-01-11 14:12:11

#56: - Re:

Ili prosto otnovo,xorata govorqt,govorqt,a kogato trqbva da se deistva,dori da e samo s "mi6kata",nikoi ni6to ne pravi...1045 podpisa do tyk...Kude ste,bulgari,koito obi4ate jivotnite???