Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор

Quoted post


Гост

#459

2016-01-14 08:34

Не мога да повярвам (не в същност мога), че има над 11 хиляди човека които искат смъртна присъда за хора които не познават и без да са запознати с доказателствата по случката. А после вас какво да ви правим след като се окаже (както се оказа) че двамата братя са пресичали на пешеходна пътека, той е надул клаксона да ги подкани да побързат (на пешеходна пътека), те естествено са му казали да върви на майната си, след което (по думите на приятелката му) той е спрял колата и излезнал да се разправя понеже имал силно чувство за чест (а и понеже е тренирал 8 години таекуондо), а по сведения на очевидци и видео записите в телефоните е носил железен бокс (а иначе е много уравновесено момче, обаче си носи железен бокс в джоба). Бил е жив и на крака след края на свадата когато майка му пристига и започва да му се кара (явно не му е за пръв път) и малко след това изведнъж се свлича на земята и изпада в клинична смърт, а аутопсията показва че смъртта е настъпила в следствие на глътване на езика като по тялото няма животозастрашаващи наранявания. Всичко това не си го измислям, това е официалната версия на прокуратурата и следствието и от там са категорични че се подтвърждава от свидетелските показания и видео записите в телефоните на присъстващите (една добра причина да се снима с телефон такива случки), дадоха го по новините по телевизията. Също така имаше репортарж с приятелката му която каза точно, че е излезнал да се разправя понеже имал силно чувство за чест. А човекът който се е опитвал да го реанимира докато дойде линейката потвърди че е бил жив и на крака след края на свадата когато е дошла майка му и започнала да му се кара, а малко след това се свлякъл на земята. И какво е трябвало да направят околните в такъв случай, когато един тинейджър излиза от колата да се разправя с двама възрастни пресичащи пешеходна пътека, да са на страната на тинейджъра или да са на страната на възрастните?! Най-разумното естествено е да запишат цялата случка с телефона си за да има после доказателства с които да работи следствието.

Отговори

Генерал

#470 Re:

2016-01-14 08:51:47

#459: -  

 Господин, Госпожа или гопожица.... За ваше сведение когато попаднем на подобна случка не е нужно да се взима страна като в уестърн, а да се разтърват биещите се и да се потуши скандала като се извика полиция.... Не мога да повярвам, че разсъждавате така ако това беше вашето дете...? Няма значение от обстоятелствата по-страшно е, че вече хората нямат уважение един към друг и не се следва елементарен морал... Заради един клаксон да ядеш бой, да му бяха били един шамар и да си продължат... 


Гост

#556 Re:

2016-01-14 12:07:44

#459: -  

И аз не мога да повярвам , че има хора като теб !1. Пешеходната пътека е била на 20м. 2 . Хората казват ,че не Тодор , а убииците са били с железен бокс . 3. Глътнал си е езика в следствие от побоя , ако не си разбрал. 4. Защо е избягал единия от братята ? За да може да си подсигури платени свидетел (като теб) и за да може да се обади на хората си от полицията и прокуратурата .5. Как прокуратурата дава изявление  , след като не е минало раследването ?6. Като не сте присъствали там , как разбрахте коя е майката на Тодор  ,че му се е скарала ?Аз от снимките на разбрах коя е майката и защо тя не му е дала първа помощ , а някой случаен . 7. Не защитавай УБИИЦИ , защото един ден това може да се случи на твоето дете или някой близък  . Правосъдие може да няма , но има Господ ! 8. Като не можеш да повярваш на това колко хора са се подписали , можеш ли да обясниш ,, с убииство ли се решава един битов инцидент ,, . Ти никога ли не си свирил с клаксон или не си правил грешки в младините си ? Никога не си убиждал и не си се ядосвал на пешеходци ? Можали са да му покажат , че са по-силни с 2 шамара , но неееее да го осакатят или убиват ! 9. Приятелката на Тодор е видимо в шок и едва ли знае точно какво говори и върши . На това младо момиче  ще му трябва дълго време да може да осъзнае какво точно е станало . Така ,че не я бъркайте и нея . 459 искам да ти кажа , че  нищо човешко не ти е останало !