Награждаване на българските граничари от Средец

Quoted post

Благой

#2603 Re: Re: Re:

2015-10-22 20:18

#2600: СПРАВЕДЛИВ - Re: Re:  

 ЕЙ ПОДЛОГА ЕВРЕЙСКА  КАКВО НЕ ТИ ХАРЕСВА ЧЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ БЪЛГАРИТЕ .ЗАЩО ЛИ МИ НАМИРИСВА ЧЕ СИ

РЯЗАНА КАРАБИНА. НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ СА МЪРШИ А ТИ НА КОИ  ОТ ТЕЗИ МЪРШИ

СЛУГУВАШ ХАСАНЕ- МАЗНА МЪРША ОБРЯЗАНА. ТО Е ЯСНО ЧЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА ДА СЕДНЕ  ДА ПИШЕ

НА СУМАТИ СТРАНИЦИ И ДА ОПЛАКВА МАНГАЛСКИ ТЕРОРИСТ КОЙТО  ВЪЛКАН Е ГРЪМНАЛ ТОЧНО СИ Е БИЛО

РЕДНО ДА НАПРАВИ. ПИШИ ОЩЕ НЕ СПИРАЙ КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО " СТРАХЛИВИТЕ БЪЛГАРИ " ЩЕ ТИ

ОБРЕЖАТ И ТОПКИТЕ ЦИГАНСКИ ДА СТАНЕШ РЯЗАНА КАРАБИНА БЕЗ ПЪЛНИТЕЛ.-

ЗАВРИ СИ ЧАЛМАТА НАЛИ ЗНАЕШ КЪДЕ !!!

 

 

Отговори

Справедлив 100%-ов българин

#2607 Re: Re: Re: Re:

2015-10-23 06:53:45

#2603: Благой - Re: Re: Re:  

 Прост народ-слаба държава!

Достатъчно е да погледнете само кой е инициатор на настоящата петиция и ако сте поне средно-интелигентни, да проумеете , че ви водят като свине, чиито зурли са украсени с желязна халка, за да не ровят където не им посочат. Вашият свинар-пастир се казва Божидар Димитров. Ченгето отново използува една болна и актуална тема, за да подкара свинската част от българския народ , по добре утъпкания път към блатото на послушанието и„мълчанието на агнетата“.

Отклоняват вниманието ви от действително болните теми на действителността в България!Свестете се безумници!

Утре ще започнат да ви стрелят и вас по улиците с обвинението, че не сте патриоти, защото не сте послушни на мутрите, които ви управляват. Оставете на следствието (независимото от българската „правораздавателна“ система  следствие). Не бързайте да раздавате ордени. Вече знаем кои са носителите на отличията на Мутренския Булгаристан. Те седят в Парламента , в првителствата, в партиите и в т.н. свети синод.

Евангелистите са съхранили за нас седемте слова на Спасителя на кръста. Първото от тези слова - това била молитвата, която Господ произнесъл, когато войниците пробивали Неговите ръце с гвоздеи, когато Той бил разпъван на кръста. И Господ се молил за тях: „Господи, прости им, понеже не знаят какво правят”. В тази молитва е отразена цялата любов, която Господ има към хората.

Искам моят, българският народ да се освести и да се освободи от манипулаторите,от мръсното котило на Божидар Димитровци. Като чета коментарите на подписалите настоящата петиция ще се помоля само : „Господи, прости им, понеже не знаят какво правят”!