За пенсиониране на Божидар Димитров, директор на НИМ

Quoted post


Гост

#1

2015-08-12 20:50

Защото не искам агенти на ДС да продължават промиването на мозъците на младото поколение, и да продължаваме да се въртим в омагьосаният кръг на комунистическият режим, и никога България да не стане наистина демократична държава!

Отговори

Смешни сте някои

#33 Re:

2015-08-13 08:37:15

#1: -  

 Чета, че някои не искат Божидар Димитров, защото бил от ДС. Е от него ли решихте да почнете ? Ало разни мислители, титани на мисълта, умници в кавички. А тези, които наистина окрадоха държавата - разни политици независимо дали са от БСП, ГЕРБ, ДПС и разни други крадливи партии. Всички са котилото наречено БКП. Тези, които грабят всеки ден, всеки час, които ощетяват държавата. Че Божидар Димитров е правил гафове истина е, но неговите гафове бледнеят пред някои други гафове.

Петър

#275 Re:

2015-08-27 14:19:36

#1: -  

 Майкооооооо колко сте промити тук срамота е да искате пенсионирането на един толков достоен и голям човек като Божидар Димитров. Скрийте се някаде по добре сменете си и българското гражданство с друго


Гост

#290 Re: Георги Иванов

2015-12-25 18:45:21

#1: -  

  Вие помиярчета , недни пишете пълни простотии ! Долни ,продажни душици ! Според вашите разсъждения американците трябва да вкарат в затвора всички , които са работели за ЦРУ и  ФБР ! Както и Изралците да си вкарат в затвора служителите  , които работят в МОСАД ! По същия начин и турците и Руснаците ! Единствената държава в света , която си обяви служителите , агентите  официално по медиите това е България ! Всички вие сте за затвора ! Вие продавате интересите и сигурността на България дебилчета неграмотни ! Божидар Димитров в прав текст каза по телевизията какво е вършил за държавна сигурност ! Ограмотете се малко , за да ви стане ясно ,че най-големите репресии спрямо собственото си население чрез тайните си слежби го прави " най-демократичната " страна в света САЩ .  За това има достатъчно данни в интернет .  Който е пуснал тази подписка да вземе и , да  я използва за тоалетна хартия ! Пълна простотия , от Дървена кратуна ! Този трябва да стане овчар и да рине тор . Дълбокомислените си изяви да ги прави при добитъка , не по интернет . Четете хубаво дребни душици , кой защити от разни пишман историци и професерчета платени от турция за Баташкото клане ? Или сте слабоумни и късопаметни ? Срам , срам скрийте се  и не се показвайте повече докато не научите Българската история ! Кой ви е дал право да съдите  човек , който защитава България , точно от такива типове като вас !