Петиция за създаване на Зоополиция към областните дирекции на МВР

Quoted post

zoopolucia

#1049

2015-02-23 11:52

здравейте,
не е тайна, че много момичета и жени, които притежават кучета, рано или късно си представят как с техния любимец могат да са повече от само приятели. Много много повече!
Щом четеш тези редове, значи си момиче, което би искало да премине една граница. Връзката ти с твоя домашен любимец да се задълбочи и да премине в интимна връзка. Дали е нормално или не, дали е разрешено или не, това са теми които не са дискутирани тук. Така и така си се навила да го правиш, поне да се запознаеш как се прави правилно или да знаеш какво те очаква. Все пак не трябва да се рискува нито твоето, нито неговото здраве. Всичко трябва да доставя удоволствие, а не болка и неприятни моменти.
Но нека да започваме.
Някой факти като за начало. Кучето е хигиенично- пениса му винаги е чист и готов за удоволствия. От кучето ти не можеш да се заразиш от бълхи, спин, хив, херпеси, гонореа, сифилис, хепатит или десетки други болести, които безпроблемно се прихващат от хората. Ако някое друго момиче, болно от някоя заразна болест, прави секс с твоето кучи и веднага след това ти го правиш с него, има вероятност да се заразиш.
Отбягвай контакт с ануса на кучето- там има бактерии, които не са полезни...
Секса с кучето може да бъде много приятен, стига само да се прави по правилния начин, дори по-хубав от секса с мъж.
Преди да започнеш секса с кучето ти, трябва да си сигурна, че ще си сама през следващите няколко часа (ако ти е за пръв път и нямаш опит). Приготви си меки възглавници, една голяма кърпа, може би и няколко по-малки - секса с кучето остава бая мръсотия в стаята... Гледай да е топло и да ти е удобно.
Облизване
В тази глава става въпрос как неговия език ти облизва гениталиите. Може би знаеш, че това доставя огрмно удоволствие ако се прави от мъж. Кучешкия език е устроен по много по-различен начин от мъжкия. В него има един голям мускул, който може дълго време да работи без да се уморява. Езика му е много дълъг, тънък, широк и много гъвкав. Кучето те е облизвало по ръката- знаеш, че езика му е грапав. За кучето ти, облизването на вагината ти е естествено и вродено- в мига в който той види и подуши вагина, започва да я облизва нежно, внимателно и обилно. Това му е вроден рефлекс. Езика му е толкова широк, че с едно облизване ще бъде уважено всяко кътче от срамните ти устни, заедно с клитора и всичко около тях. Добре е за теб ако кучето ти е още младо- много лесно ще можеш да га научиш как и къде да те облизва, защото когато става въпрос за секс, кучетата учат доста по-бързо... Как да накараш кучето да започне да те облизва? когато кучето е младо и неопитно, може така да се получи, че да не знае какво да прави. Легни пред него по гръб на леглото или на земята. Погали го нежно по муцунката и му я придърпай много нежно към вагината ти. Когато той подуши ще започне автоматично да си върши работата. оставиго в този момент на мира. Добре е, преди да се пристъпи към секс, да тренирате така няколко дена или седмици. Той трябва да се учи, че му показваш различни неща. трябва да се учи от теб. Така ще задълбочите връзката си все повече и повече. За да му улесниш работата, можеш да си сложиш една голяма възглавница под дупето ти, за да му е по- удобно. Научи го така да си върши работата, че да си те докарва редовно до оргазъм. Можеш да застанеш и на четири лапи, но така той често ще се опита да те яхне, а това на този етап не е желано. ако го направи, просто се изправи, за да може да не се държи. Ако е тежък, можеш и да легнеш напред. Кучешката поза е сочена от много жени за тази, която доставя най-голямо удоволствие. В тази поза, кучето ще може да те облизва и по дупето, което също доставя огромно удоволствие в предвид на езика му. Твоята хигиена и много важна, защото е възможно той с неговия език да пренесе бактрии от ануса към вагината ти, а това не е полезно за теб.
Облизването продължава дълго време давайки ти оргазъм след оргазъм. Той ще прониква и с език в теб. Ако не го прави, можеш да си намажеш вагината отвътре с мед. Така той ще търси и ще търси, докъто ти получаваш оргазъм след оргазъм.
Но не забравяй да не прекаляваш с меда, че сладкото може да има трагични последствия за него.
Преди малко заговорихме възраста. Когато едно куче се е научило да прави секс по някакъв начин, то повече не може да се преобучи. Най-удачно е да се започне да се учи кучето докато е на 12-18 месеца. Но дори и да е по-възрастно, пак ще се справите.

Отговори


Гост

#1314 ⁹Re:

2020-03-24 02:52:24


Гост

#1319 Re:

2020-04-17 10:20:17


Гост

#1327 Re:

2020-06-18 07:23:05


Гост

#1329 Re:

2020-07-09 22:53:34


Гост

#1333 Re:

2020-08-08 20:12:16


Гост

#1335 Re:

2020-08-15 08:43:29


Гост

#1336 Re:

2020-08-18 20:05:47


Гост

#1345 Re:

2020-09-23 22:35:52


Гост

#1346 Re:

2020-10-11 12:56:40