Ние сме против евтаназията на Цезар и Клеопатра, осъдени заради безотговорността на стопаните си

Quoted post

екзекутор

#210 Re: Re: Re: да се спази закона

2014-12-16 16:27

#205: прокурора - Re: Re: да се спази закона 

 на такива като тебе неколкократно съм спазвал закона, именно защото предпочитам да се "приравнявам" с тях...що се отнася за словесни и без-словесни- сам си свидетел що е "слово" и да те попитам....  на слово ли вярваш повече или на дела и отношение? (то и лъжата е "слово")

Има зли животни(защото са животни и така оцеляват), има и такива доверили се и възпитани така от "човека"  и ако наистина си обективен би трябвало да има и смъртни присъди за хората...     За "словото" грам не си прав- просто не си гледал животно...

По-голяма Твар от човека няма

Другото....всички ревете от мангалите, ама сте се скрили в миши дупки....кой повече вреди???  

Най-лесно е да си изкараш гнева на по-слабия, а в случая даже животно, което хал хабер си няма какво е станало и защо го наказват...... то е действало по неговите правила, а именно - давам си сърцето и душата за този който  се отнася добре към мен и ще изям всеки, който ме удари.......  Кучетата са се приближили- простата баба е замахнала с бастуна (като най-лош човешки порок- невежеството) ..

Отнасяй се зле с животните и следващата жертва може да е майка ти... не че ти го пожелавам

 

ПАК ЗА ТВАРИТЕ - ЧОВЕКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ТВАР БЕЗ КОЯТО ЩЕ Е САМО МИР НА ТАЗИ ПЛАНЕТА С ТОЛКОВА МНОГО ВИДОВЕ, САМО НИЕ СМЕ ИЗЛИШНИТЕ- ФАКТ, ЗАЩОТО НИЕ БЕЗ ТОВА КОЕТО НИ ЗАОБИКАЛЯ НЕ МОЖЕМ..

ПРОКУРОР МИ БИЛ...ПУТЬО....ПРКУРОРА И ЕКЗЕКУТОРА Е ЕДИНСТВЕНО ПРИРОДАТА И ЕДИН ДЕН  ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕТЕ -ШИБАНЯЦИ.

 

И за да съм обективен : Ако тази жена беше майка ми- лично щях да отида при животните и да проверя до колко са агресивни, именно защото аз съм този с разума и те го имат ,но по друг начин.. и ако всичко си е ОК .....просто наистина ще ми е мъчно ,че така е станало(относно стопаните- виждам че са добри хора и те нямат вина..и защо трябва винаги да има виновен -адски плоско), но всички имаме права на тази планета- Права според това какъв животински вид сме и през каква призма разбираме нещата..      Повече познания и добро отношение към заобикалящият ни свят ,би помогнало много..

Отговори

прокурора

#213 Re: Re: Re: Re: да се спази закона

2014-12-16 21:51:04

#210: екзекутор - Re: Re: Re: да се спази закона 

 Ти и такива като теб са със сбъркана  ценностна система! Един човешки живот е по-ценен от цялата популация на кучета по земята , ама това трудно ще го проумееш ,щото вместо мозък имаш глисти в главата.