Ние сме против евтаназията на Цезар и Клеопатра, осъдени заради безотговорността на стопаните си
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Ние сме против евтаназията на Цезар и Клеопатра, осъдени заради безотговорността на стопаните си
Марк Антоний |
#201 Хо-хо2014-12-15 16:41Честита Коледаааа!!! |
Марк Антоний |
#202 ?2014-12-15 16:56Бе я кажете кво да пиша за "Ливърпул-Арсенал" за следващия тираж на Тото 1 ? |
Гост |
#2032014-12-16 09:24Аз съм твърдо против евтаназията,на кучетата!Както собственика,така и самата жерта,имат вина!Жертвата,какво ми се е размахала и разтропала с тоя бастун?Предизвикала ли ги е ,раздразнила ли ги е,не знам?Собственика пък,изобщо не ми се коментира.Аз лично го открих,във фейсбука и си писах с него.Нямам думи!А това нашето правосъдие,пък е извън пътя!Изнасилвачи и убийци,нито са в затвора,нито в гроба!А животните,хабер си нямат и айде да ги убиваме!Айде,бе!Доказано е,че не са агресивни,но и да бяха,може да се работи с тях,както в другите страни правят.Ако бяха толкова страшни,досега да са изяли всички,които са имали досег с тях,след инцидента.Ако се допусне,поредния абсурд,в абсурдната ни страна?Е,плюем ти на,страната и на всичко!Много ще имаме да теглим,заради такива,неща.Много ще имаме да страдаме,заради такива нечовеци! |
Гост |
#204 Re: А стига БЕ !!!!2014-12-16 09:52#191: RAMPAGESTZ - А стига БЕ !!!! Бог да я прости и лека и пръст! |
прокурора |
#205 Re: Re: да се спази закона2014-12-16 10:41#186: КАЛИНА - Re: да се спази закона разбира се, че сме по-важни, ти не се ли чувстваш така или се приравняваш с безсловесните твари? |
Гост |
#2062014-12-16 13:23против |
Гост |
#2072014-12-16 16:00Хайде спрете с безсмислените евтаназии, посегателства, тормоз и вулгаризми с беззащитни животни! постоянно се обвинява, че някакви кучета са агресивни и нападат хора ей така, защо мен никога не ми е посегнало животно да ме нарани? За недосетливите - защото излъчвам любов и нежност |
екзекутор |
#208 Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-16 16:02#196: прокурора - Re: Re: да се спази закона повечето хора са нещастници.....Хитлер такива като теб ги е вкарвал в концлагер....има доста да се учиш от животните.....един ден шибаните "човешки закони и на теб няма да простят".. просто явно си малко си видял.. |
екзекутор |
#209 Re: Re: Re: Re: Re: Адвоката2014-12-16 16:03#190: RAMPAGESTZ - Re: Re: Re: Re: Адвоката значи всичко е наред 666 |
екзекутор |
#210 Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-16 16:27#205: прокурора - Re: Re: да се спази закона на такива като тебе неколкократно съм спазвал закона, именно защото предпочитам да се "приравнявам" с тях...що се отнася за словесни и без-словесни- сам си свидетел що е "слово" и да те попитам.... на слово ли вярваш повече или на дела и отношение? (то и лъжата е "слово") Има зли животни(защото са животни и така оцеляват), има и такива доверили се и възпитани така от "човека" и ако наистина си обективен би трябвало да има и смъртни присъди за хората... За "словото" грам не си прав- просто не си гледал животно... По-голяма Твар от човека няма Другото....всички ревете от мангалите, ама сте се скрили в миши дупки....кой повече вреди??? Най-лесно е да си изкараш гнева на по-слабия, а в случая даже животно, което хал хабер си няма какво е станало и защо го наказват...... то е действало по неговите правила, а именно - давам си сърцето и душата за този който се отнася добре към мен и ще изям всеки, който ме удари....... Кучетата са се приближили- простата баба е замахнала с бастуна (като най-лош човешки порок- невежеството) .. Отнасяй се зле с животните и следващата жертва може да е майка ти... не че ти го пожелавам
ПАК ЗА ТВАРИТЕ - ЧОВЕКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ТВАР БЕЗ КОЯТО ЩЕ Е САМО МИР НА ТАЗИ ПЛАНЕТА С ТОЛКОВА МНОГО ВИДОВЕ, САМО НИЕ СМЕ ИЗЛИШНИТЕ- ФАКТ, ЗАЩОТО НИЕ БЕЗ ТОВА КОЕТО НИ ЗАОБИКАЛЯ НЕ МОЖЕМ.. ПРОКУРОР МИ БИЛ...ПУТЬО....ПРКУРОРА И ЕКЗЕКУТОРА Е ЕДИНСТВЕНО ПРИРОДАТА И ЕДИН ДЕН ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕТЕ -ШИБАНЯЦИ.
И за да съм обективен : Ако тази жена беше майка ми- лично щях да отида при животните и да проверя до колко са агресивни, именно защото аз съм този с разума и те го имат ,но по друг начин.. и ако всичко си е ОК .....просто наистина ще ми е мъчно ,че така е станало(относно стопаните- виждам че са добри хора и те нямат вина..и защо трябва винаги да има виновен -адски плоско), но всички имаме права на тази планета- Права според това какъв животински вид сме и през каква призма разбираме нещата.. Повече познания и добро отношение към заобикалящият ни свят ,би помогнало много.. |
Гост |
#2112014-12-16 16:56Евтаназията на кучетата не е начин за справяне със ситуацията. Да прогнозирам ли какво ще се случи, ако се приспят животните? Така наречените "собственици" ще си вземат поредните кучета, които ще обучат за бой и при един размахан бастун, отново ще скочат и отново ще хапят до смърт. Просто защото така са обучени... |
Гост |
#2122014-12-16 17:08Не мисля че кучетата имат вина |
прокурора |
#213 Re: Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-16 21:51#210: екзекутор - Re: Re: Re: да се спази закона Ти и такива като теб са със сбъркана ценностна система! Един човешки живот е по-ценен от цялата популация на кучета по земята , ама това трудно ще го проумееш ,щото вместо мозък имаш глисти в главата. |
Гост |
#2142014-12-16 22:02Absolutno sum suglasen che otgovornostta trqbva da bude poeta ot stopanina a ne ot kucheto, zashtoto i az imam pitbull i moga da vi kaja che postoqnno q razhojdam pusnata i nikoga ne e otvurshtala ili napadala. (Nqmam kirilica) |
Гост |
#2152014-12-17 07:51Не мисля,че животните имат някаква вина за случилото се .. Те не трябва да бъдат приспани!!!!!!!!!! |
Гост |
#2162014-12-17 08:42Вие всички тук сте извратени! ЧОВЕК е мъртъв! ЧОВЕК! Спрете да поставяте кучетата пред човека! ХУМАНЕН не означава кучелюбец, а човечен и човеколюбив!!! Вие сте хора, децата ви са хора...който има..., а не кучета!!! РОДИТЕЛИТЕ ВИ СА ХОРА, А НЕ КУЧЕТА!!! Всички тук сте ЗЛОБНИ И НЕХУМАННИ, ФАЛШИВИ И ЛИЦЕМЕРНИ!!! Такива сте и във взаимоотношенията по между си! Сплетните, говорите зад гърба на колежките си, клюкарствате... ВИЕ СТЕ ЛОШИ ХОРА!!! А сега можете да плюете и по мой адрес! |
Гост |
#2172014-12-17 08:49Много смислена кауза. Трябва да се обръща внимание на тези неща, защото животните не се разхождат с конституция и няма кой да защитава правата им. Дано има успех! |
Гост |
#2182014-12-17 11:19животните не са виновни,те са добри умни и преданни,малка е присъдата за тези стопани |
Гост |
#2192014-12-17 11:53Ужасно е, че безхаберните стопани са "помилвани" с козметични глоби. Така, че да очакваме още жертви. Тези, които са отсъдили, да внимават, защото агресията е човешко качество. |
Дядо Коледа |
#220 Re: да се спази закона2014-12-17 13:28#1: прокурора - да се спази закона Аз пък викам такива тъпанари като тебе да се приспиват по най-бързия начин. |
Дядо Коледа |
#221 Re: Re: Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-17 13:43#213: прокурора - Re: Re: Re: Re: да се спази закона Един човешки живот не струва нищо щото хората са тотални боклуци. А ти си един от най-големите |
Гост |
#222 Re: Re: Re: Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-17 14:11#221: Дядо Коледа - Re: Re: Re: Re: Re: да се спази закона Аууу...какъв психар си! Вие сте луди бе,какво сте се разревали за тия кучета! |
Гост |
#223 Справедливост2014-12-17 16:33Аз съм студентка по ветеринарна медицина и съм изучавала дисциплината етология на животните и съм сигурна че те просто са реагирали инстинктивно да се защитят от бастуна и крясъците на жената и това е по вина на собствениците които не са се погрижили да нямат достап до такива хора, от които те могат да се почувстват заплашени по някакъв начин! Доказано е от професионалната експертиза направена от доц.Узунова преподавател по етология на животните и моя бивша преподавателка в която е обяснено че те просто са били уплашени и са реагирали по нормална за тях реакция нямат вина НЕ са агресивни!!! Вината е изцяло в стопаните те трябва да бъдат осъдени! |
Гост |
#224 Re:2014-12-17 16:36Доказано е че не са агресивни кучета и смъртта на 87 годишна жена не е доказана че е заради ухапванията кучетата нямат вина били са уплашени |
Гост |
#225 Re: Re: Re: Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-17 21:02#221: Дядо Коледа - Re: Re: Re: Re: Re: да се спази закона ти не си ли човек ,ве олигофрен , оли си син на кучка и елен, малоумник с глисти в главата! |
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
Борба срещу насилието над животни: За по-строги наказания и защита
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Да бъде свалено съдържание, което насърчава насилие и унижение над жени в социалните мрежи
2785 Създадено: 2025-05-10
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
1937 Създадено: 2025-05-08
Подписка за ОТСТРАНЯВАНЕТО на Румен Радев от поста Президент на РБългария
8348 Създадено: 2022-08-10
Петиция с искане за средства за проектиране и изпълнение на алтернативни пътища на ул. "Коматевско шосе"
778 Създадено: 2025-05-10
Призив за спиране на незаконно изграждане на огромен фотоволтаичен парк и защита на околната среда в община Сухиндол
1874 Създадено: 2025-04-29
Петиция за забрана управлението на електрически тротинетки, е-мотори, мотопеди, АТВ и е-колела от лица под 18 години
441 Създадено: 2025-05-05
Защита на светския характер в българското образование
403 Създадено: 2025-05-07
Промяна на 45-минутните часове
460 Създадено: 2025-04-09
БЕЗ СТРАХ ОТ КУЧЕТА-УБИЙЦИ В БАНСКО/NO FEAR OF KILLER DOGS IN BANSKO
945 Създадено: 2025-05-02
В подкрепа на въвеждането на Религия-Християнство-Православие като редовен предмет в българските училища.
11742 Създадено: 2025-02-13
За превръщане на сградата на Руското консулство във Варна в Културен дом
915 Създадено: 2025-04-30
Да превърнем изоставения терен на бившето военно поделение над магазин Алати в обществен парк.
1018 Създадено: 2025-04-08
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
8612 Създадено: 2025-02-08
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
1742 Създадено: 2015-10-22
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
3500 Създадено: 2022-03-16
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ОТНОСНО ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2026 Г.
135 Създадено: 2025-05-10
Петиция срещу строежа на две нови сгради пред блок 61 в кв. „Запад-3“, Търговище
123 Създадено: 2025-05-05
„Да спрем зарята в България – в защита на хората, животните и природата“
102 Създадено: 2025-05-07
За запазване правото на родителите да извиняват отсъствия до 15 дни годишно
12338 Създадено: 2025-04-16
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
203095 Създадено: 2025-03-14