Връщане на казармата в България

Quoted post


Гост

#101

2014-11-12 09:22

"Кратко, точно и ясно - Балканите са конфликтен район, и да се остави България с такава ''армия'' е безотговорно от страна на правителства, безотговорно национално предателство. България не би била способна да се защити при евентуално нападение от една съседна държава (с едно-две изключения), а какво остава за нещо повече, което винаги е възможно. Има огромна вероятност света да се изправи пред световен конфликт, т.е трета световна война, за което вече руски, американски и китайски власти говорят, светът е в очакване, а в България си мислим, че този свят е земен рай и над нас само пеперудки ще летят.

Това, че сме в НАТО в никакъв случай не означава, че не трябва да имаме казарма, напротив - задължително е. В някои държави, членки на НАТО, тя е задължителна.

НЕКА ДА ВЪРНЕМ КАЗАРМАТА В БЪЛГАРИЯ, НЕКА ОТНОВО СМЕ ЗАЩИТЕНИ, НЕКА ОТНОВО НАШИТЕ ДЕЦА ДА РАСТАТ СЪС САМОЧУВСТВИЕТО, ЧЕ СА ЧАСТ ОТ ЕДНА СИЛНА НАЦИЯ!" България има нужда от отлично обучени младежи и мъже, които знаят как се ползва оръжието и ще спрат евентуално нападение в случай на война!

Отговори

zadaljitelno triabva da se varne kazarmata zaschtoto darjava bez armia e nischto pescho.

#114 Re:

2015-11-30 09:52:28