Поезията на Ивайло Балабанов - в училище!

Quoted post


Гост

#55

2011-09-02 12:16

Стоя с цялото си сърце зад идеята на тая петиция,но се опасявам,че малко късничко се подема спрямо началото на настоящата учебна година.За съжаление,сегашните ни учители са една от най-консервативните прослойки на обществото и не вярвам прекрасните стихове на Ивайло Балабанов да докоснат закостенелите им души!Те не са и чували името му,потънали в сивото си ежедневие и тежка борба за насъщния!Дано да не съм права!
От своя страна ще се опитам да направя единственото нещо ,което зависи почти само от мен:Ще предложа на внучката си да научи това стихотворение на Ивайло Балабанов,което аз си мечтая да видя един ден в читанките на нашите деца и да я помоля да го каже пред съучениците си в първия им час по литература!

Отговори


Гост

#63 Re:

2011-09-18 22:30:21

#55: -  

 Госпожо, точно това стихотворение - Принос към европейската история - е пълен исторически гаф! Турците са стигнали до Виена, ние ни най-малко не сме ги спряли и е грехота да учите децата на лъжи. Още повече, че по история те ще учат този всеизвестен факт. Интересно само защо Вие не го знаете. :)))




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...