Изучаване историята на комунистическия режим в училище

Quoted post


Гост

#14

2014-02-24 15:32

ТОВА Е ПЪРВАТА КРАЧКА КЪМ РАЗПЕЧАТВАНЕТО НА ГРОБА НА ИСТОРИЯТА

По-младите, знаят ТВЪРДЕ МАЛКО за миналото* - а не знаят, защото няма кой да им каже. Защото медиите са на 90...95% в ръцете на ЧервеноРуските мафиоти и защото още навремето, те предвидливо са иззидали т. нар. "Гроб на историята". Там са заключили всички неудобни за тях истини - за стратегията им , за тактиката и разбира се - за пресъпленията им, толкова ужасни, че по-младото поколение не би повярвало, че може да съществува такова нечовешко падение....Тук също се пазят и много факти от хилядолетната ни история, които могат да бъдат основа за национално самочуствие, както и факти свързани с пагубната роля на панславизма и русофилството. Гробът се пази от заслужили "историци" - професори и академици, пак от състава на ЧервеноРуската Мафия**, които не позволяват пиле да прехвръкне там, а ако пък прехвръкне, веднага го свалят с най-ефикасни научни оръжия...
___________________________
* много сполучливо беше казано, че народ който не познава миналото си е осъден отново да го преживее
**потомците и роднините на АБпФК(закоравели убийци), техните слуги и клиентела, заедно с КДС/КГБшпионите - всичките вкупом Руска агентура

Отговори

Петров

#86 Re:

2014-03-01 11:08:53

#14: -

А защо младите да не научат, че: през омразните ви 45 години, България от държава на дървеното рало се превърна в развита индустриално-аграрна страна; на 09,09,1944 г. единственият асфалт в нея бе този от Варна до двореца Евксиноград; това което ентусиазирания народ построи през тези 45 год. все още не могат да продадат самозваните демократи; през годините от 1941-1944 г. без съд и присъда са убити 9140 партизани и 20070 ятаци, изгорени са 2139 къщи, осъдени и екзекутирани 1590 и преминали през концлагерите 31642 души, разнасяни са главите на убити партизани по мегданите на градове и села; раздадени са 26 милиона лева за награди на убийците  в т.число и на убийците на децата от Ястребино;  от окупираните от българската армия Македония и Беломорска Тракия по нареждане на фашистка Германия  са изпратени в Хитлеристките лагери на смъртта хиляди евреи.                             Защо да не научат, че България бе сателит на фашистка Германия и че София бе бомбардирана и разрушена от Американски самолети защото бе съюзник на Третия Райх- на Хитлер.                                                                         Народният съд бе създаден по разпореждане на Международния трибунал на Четирите велики сили и че бяха осъдени главорезите и виновниците за националната катастрофа, която причиниха на България. Непризнаващите съществуването на фашизъм в България изопачават  историята и величаят Борис ІІІ и именуват улици на негово и на жена му имена.                                                                                                                                                                   Браво на израелското правителство, че осъзна истината и не откри паметника на Борис ІІІ в Тел Авив.

 

 

Joe

#87 Re: Бъдете нащрек!

2014-03-01 12:03:47

#14: -

Необходимо е! Задължително е!

Заради младите хора и идните поколения! За да бъдат будни и да се пазят от нови ментори и пропагандатори на комунзма под мимикрията на добре образовани и интелигентни "всичко-знаещи" от типа на Вени Марковски, според когото нямало смисъл да се говори за анти-комунизъм!

http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/video/654065300-Izbori_po_evropeyski_ili_po_bayganyovski.html

А по отношение на страха - аз също все още се страхувам (комунистическата ДС е в действие и брани мафията и олигархията!) и затова използвам псевдоним.


Гост

#177 Re: Pettrof

2014-06-28 11:02:24

#14: -

А защо младите да не научат, че: през омразните ви 45 години, България от държава на дървеното рало се превърна в развита индустриално-аграрна страна; на 09,09,1944 г. единственият асфалт в нея бе този от Варна до двореца Евксиноград; това което ентусиазирания народ построи през тези 45 год. все още не могат да продадат самозваните демократи; през годините от 1941-1944 г. без съд и присъда са убити 9140 партизани и 20070 ятаци, изгорени са 2139 къщи, осъдени и екзекутирани 1590 и преминали през концлагерите 31642 души, разнасяни са главите на убити партизани по мегданите на градове и села; раздадени са 26 милиона лева за награди на убийците  в т.число и на убийците на децата от Ястребино;  от окупираните от българската армия Македония и Беломорска Тракия по нареждане на фашистка Германия  са изпратени в Хитлеристките лагери на смъртта хиляди евреи.

Защо да не научат, че България бе сателит на фашистка Германия и че София бе бомбардирана и разрушена от Американски самолети защото бе съюзник на Третия Райх- на Хитлер.                                                                         Народният съд бе създаден по разпореждане на Международния трибунал на Четирите велики сили и че бяха осъдени главорезите и виновниците за националната катастрофа, която причиниха на България. Непризнаващите съществуването на фашизъм в България изопачават  историята и величаят Борис ІІІ и именуват улици на негово и на жена му имена.

Браво на израелското правителство, че осъзна истината и не откри паметника на Борис ІІІ в Тел Авив.