"ЗА"! промяна на НК спрямо престъпленията срещу гей обществото.

Quoted post


Гост

#6

2011-06-15 21:15

Абсурдно е самите ние да искаме законът да ни третира по различен начин. Не се ли борим за точно обратното - да не се прави разлика между нас и останалите членове на обществото според сексуалната ориентация?

Отговори


Гост

#7 Re:

2011-06-16 06:00:46

#6: -

Много смислен коментар!!! Поздравления! Няма как да бъдете приети ако самите вие се смятате за различни. А законите трябва да са зя всички.


Гост

#8 Re:

2011-06-26 11:05:11

#6: -

Това ...
Просто сички трябва да се държим нормално което неозначава да се крием ... Трябва да покажем че сме нормални хора които се смеят на същите шеги като останалите харесват същатата музика,храна и филми. Да покажем че можем да сме отговорни и че с нищо хомосексуалния не се различава от херетосексуалния човек .. И може да отнеме време но ще ни приемат ... Гледах клип в Vbox за парада в София че са набили некви, еми нормално докато се набиваме в очите на хората по НЕнормален начин няма да ни приемат и ще има такива грозни сцени .. Нетрябва да сме себе си 1 ден в годината, трябва да сме себе си секи ден .. Когато ходим до магазина, когато разхождаме кучето си, когато излизаме с приятели да пием и т.н.
Попринцип хората трябва да разберат че сексуалната ориентация не им влияе по никакъв начин освен ако те самите не са сексуално желание .. Аз невиждам някаква логична причина в тая цялата омраза попринцип и замене това е супер смешно ... Единствените хора които могат да са бъркат в сексуалния живот са родителите ми и бъркат е доста СИЛНО казано .. То затова хората са го нарекли личен живот защото това е живота на дадената личност и само хора свързани пряко с тази личност и живота и могат да се месят