Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Quoted post
С. А. |
#710 Две неща са безкрайни - човешката простотия и вселената. А дори не съм сигурен за вселентата. - А.А.2011-05-23 03:41Към г-н Сидеров. Да приемем, че Вие за себе си Сте си прав /за всички нас, останалите, не Сте./. А какво ще стане утре, когато "турцуте" се вдигнат срещу нас, за да си търсят правата? Какво ще стане, когато заради Вашата безкрайна простотия бъде погубен /български, нали е много важно да се уточни х.Х/ човшки живот? Какво ще стане, когато някое от всички малцинства, които Вие така упорито потъпквате, се вдигне на бунт? Ще Ви кажа какво ще стане... Гражданска война в 21-ви век. В която ще загинат стотици Българи. Това ли целите? Надявам се, че не! Вашите нацистки ценности нямат място в нашето време, нито в нашата държава /Хитлер УМРЯ, стига толкова!/. Ние се борим със зъби и нокти да бъдем приети от света като една заслужаваща уважение страна, а Вашите действия потъпкват всички НАШИ усилия. Имам чувството, че от сутрин до вечер се чудите как да изложите България... Срам и позор! Но нека не се заблуждаваме, българи! Проблемите ни далеч не свършват с тази Мижитурка! Докато Бойко ни е премиер така или иначе ще ни се смее цял свят. Че няма да има последствия, няма да има. Но дано това да ни е за урок на Нас, народа! Аз съм родена Българка и цял живот съм била горда от това, но в такива моменти ми иде да потъна в земята от срам... Точно заради такива хора аз лично скоро се изнасям от собствената си родина. Така ще направят и много други хора. И да видят после всички "националисти" как ще бъдат оправлявани от "турци" и "цигани", защото други просто няма да са останали. Призовавам всички вас /няма как да стане, защото българският народ не е единен народ/ да се вдигнем и просто да отидем 100.000 човека и да изнесем прасетата и говедата от парламента! ... хах, хубаво е човек да си мечтае. Толкова от мен. И Българио, дупе да ти е яко! |
Отговори
ГЕОРГИ НИКОЛОВ |
#737 КАК ХИТРО И ПОДЛО ТОЗИ ФОРУМ ОТ ОСЪЖДАНЕ НА АТАКА СЕ ПРЕВРЪЩА В ДРУГО2011-05-23 07:28:20КАК ХИТРО И ПОДЛО ТОЗИ ФОРУМ ОТ ОСЪЖДАНЕ НА АТАКА СЕ ПРЕВРЪЩА В ДРУГО. ОСЪЖДА СЕ БОЙКО БОРИСОВ. АБЕ ХОРА КАКВО ВИ ИЗПИ УМА ??? ТА СИДЕРОВ РАБОТИ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ В МОМЕНТА. ТА В МОМЕНТА СА НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРЕГОВОРИ С РУСНАЦИТЕ. ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕТЕ 2 + 2. ТА В МОМЕНТА СИДЕРОВ И СИЕ РАБОТЯТ ЗА ДПС И БСП. Е, НАИСТИНА СЕ ОТЧАЙВАМ........... |
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Подкрепа за Диляна Гайтанджиева
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Импийчмънт на Румен Радев
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Бъдеще за децата и лица с увреждания
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Подкрепа за Диляна Гайтанджиева
4388 Създадено: 2025-06-10
Децата ни или електрическите тротинетки!
3006 Създадено: 2025-06-11
Запазване на специализираната група за деца с диабет тип 1 в ДГ №124 „Бърборино“
681 Създадено: 2025-06-11
НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА НАТАЛИЯ КИСЕЛОВА
6632 Създадено: 2025-06-02
За изкуството няма пенсионна възраст!
320 Създадено: 2025-06-17
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ОТНОСНО ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2026 Г.
2591 Създадено: 2025-05-10
Петиция за забрана на партия „Възраждане“
3519 Създадено: 2025-06-04
Царската вила в град Баня - държавен културен и обществен център с публичен достъп
180 Създадено: 2025-06-10
Незабавно възстановяване на неправомерно разрушена общински пешеходен път
107 Създадено: 2025-06-15
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
3897 Създадено: 2020-12-21
Закони за чиста енергия без сеч на гори и унищожение на ценни земи
3206 Създадено: 2025-05-20
ПЕТИЦИЯ от родителите на учениците от 6в клас на 6. ОУ „Граф Игнатиев“
73 Създадено: 2025-06-14
Петиция за забрана управлението на електрически тротинетки, е-мотори, мотопеди, АТВ и е-колела от лица под 18 години
1773 Създадено: 2025-05-05
Петиция за достойно заплащане на медицински работници
2531 Създадено: 2025-05-30
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
1547 Създадено: 2024-10-25
Да бъде свалено съдържание, което насърчава насилие и унижение над жени в социалните мрежи
14153 Създадено: 2025-05-10
ЛАВРОВ ВЕНЕЦ ЗА ГЕРОИЧНИЯ НАРОД НА УКРАЙНА И НЕЙНИЯ ПРЕЗИДЕНТ, ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСКИ
305 Създадено: 2025-05-22
За възстановяване на енорийски свещеник Протойерей Серафим Петров
136 Създадено: 2025-06-05
Да спрем публичното насърчаване на насилие над жени от Зорница Гюцова
5210 Създадено: 2025-05-13
Подобрена лятна организация и график на отпуските в столичните детски градини
49 Създадено: 2025-06-10