ЗА НЕЗАВИСИМ ЛЕВ, РАБОТЕЩ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

Quoted post

Райчо Марков
Авторът на тази петиция

#139 Re:

2013-09-22 21:25

#138: -

Ако мислите, че националното правителство, монополно издаващо националната валута при плаващ курс на обмяна, се нуждае от данъци, за да има доход да харчи от него, както всички фирми и домакинства, тогава няма да мога да Ви обясня как. Прочетете блога "България и ММТ".

И ще трябва да чакате и видите с очите си. Това се отнася и до всички останали - достатъчно е само да се знае, че такова правителство може да постигне пълна заетост без инфлация в рамките на наличните природни ресурси и хора, с които дадена държава разполага. Не го ли постига, значи трябва веднага да бъде отзовано и заменено с друго.

 

Отговори


Гост

#140 Re: Re:

2013-09-22 23:05:01

#139: Райчо Марков - Re:

Фундаменталният въпрос е каква колосална катастрафа ще ни донесе?! Аз я виждам подобна на Жановата. Не ме интересува дали се разграничавате от него.

И както се вижда Вие не сте в състояние да отговорите на принципните ми въпроси, а ме пращате за зелен хайвер, тоест да чета блога Ви. Намам нито време, нито желание.

Вие сте един изпълнител, чиято задача е да хвърля мъгла чрез интернет. А Вашите господари доста добре са намислили как ще ни ограбят за пореден път. Е, не е изключено отново да стигнем до Бурканбанк. "Светлото ни бъдеще" пак е скрито в "Светлото ни минало". Пак Симеончо ли ще извикате на помощ? Или Сергей?