Не допускайте закриването на обсерваторията в Стара Загора!

Quoted post


Гост

#13

2013-07-11 14:46

Уважаеми общинари,
мястото на НАОП никога не е било в отрасъл Образование, още по-малко в т.нар. Младежки дейности, наред с детските клубчета и танцови ансамбълчета. Вие я сложихте там 2007 г. и с това още тогава показахте колко незаинтересовани и некомпетентни сте. Цели 50 г. чиновниците на власт в този град, независимо от коя партия са били, са показвали уважение към НАОП и никой не е посягал на Обсерваторията. Вие обаче, го направихте, не знам дали осъзнавате какъв СРАМ за вас е това или вече просто нямате съвест и не може и да го осъзнаете.
НАОП трябва да бъде абсолютно самостоятелно звено към отдел Култура със статут, равен на този на Музея, Библиотеката, Галерията и др. уважавани институции в града. Вие и капка понятие си нямате, а явно и не желаете да разберете какво точно се върши в НАОП. Или пък много добре знаете, но имате скрити намерения.

Миналата година обещахте, че няма да пипате обсерваторията: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=912442

Престанете да се излагате пред хората в този град!

Отговори

киро

#14 Re: точно

2013-07-11 16:03:04

#13: -  Абсолютно точно написано. Докога ще управляват хора, на които през главата може да мине идеята да обединят Научен център с Общински детски център. Това звучи като виц, но за съжаление е факт в Абсурдистан.