Безусловен Базов Доход за българите(ББД)

Quoted post

...

#126 Re: Ако не достигат до всяка клетка ...

2013-07-09 06:26

#8: -

По принцип да, ако клетките са фукциониращи и имат реален принос за общото здравословно благосъстояние на обществото ... и на икономиката. Ако клетките са паразитни и ракови (като напр. разни майки-мангалки, агресивни пенсионери-тунеядци и всякакви други функционално неграмотни лица, проснати като прани гащи по бюджета, които нямат шанс някога да се отлепят оттам) как така ще ги захранваш с 'хранителни вещества и кислород'.

За всякакви полипи и тунеядци и паразити-канцерогени само фунгуцид и парна баня ... и върбови пръчки на голо.

Пенсионерите като не им изнася в града, да си хващат влакчето и 'Към тръстиката на село ... ходом марш'.

Отговори


Гост

#127 Re: Re: Ако не достигат до всяка клетка ...

2013-07-10 16:08:10

#126: ... - Re: Ако не достигат до всяка клетка ...

Макар коментара Ви да  звучи малко нацистски,че дам следния отговор:

Прочетете проекта докрай и ще разберете,че тези "прани гащи по бюджета",както ги наричате,ще се "отлепят",защото "лепилото" им ще изчезне,т.е. сегащните им социални и детски надбавки отпадат и те получават вече НАРАВНО с всички ни тези ББД пари,стигащи само за насъщни нужди.Който иска да се развива,ще работи,ще твори,или ще се занимава с неплатена работа,но по сърце!Разбирате ли колко икономическа свобода и достойнсство носи ББД?!

А който не му се занимава с нищо,поне няма да краде - защо ще рискува да загуби  пожизнена рента с кокошкарски изпълнения?!Нека си вегетира  с този базов доход,щом това е негов избор,щом няма да пречи на другите!

МОЛЯ,ЧЕТЕТЕ!И други неща да разберете!

От село:

#129 Re: Re: Ако не достигат до всяка клетка ...

2013-07-20 06:39:20

#126: ... - Re: Ако не достигат до всяка клетка ...

Раковите клетки се развиват при слаба имунна система, каквато е и системата на нашето общество в момента.

Един от най-сигурните начини, да се възстанови човек е точно да иде да живее на село, което стана лукс.

 

 

 

 


Гост

#135 Re: Re: Ако не достигат до всяка клетка ...

2014-01-01 01:30:24

#126: ... - Re: Ако не достигат до всяка клетка ...

''За всякакви полипи и тунеядци и паразити-канцерогени само фунгуцид и парна баня ... и върбови пръчки на голо.''

 

Най-големите тунеядци и паразити са монополите, които смучат жизнените сокове на дребния бизнес и на хората като цяло. Не може некаква директорка на топлофикация да взима заплата 9-10 000 лв, на месец, не говорим за допълнителните бонуси, а лекари, учители, техници, механици, етц, да взимат в пъти по-малко... Има още прекупвачи, посредници, и др паразити и това не е само при топлото. Такива има и в селското стопанство, търговия и на много други места... Като ги изчистим ще останат повече пари и за нас.. А пенсионерите моля да не се пипат, циганите ще намалят раждаемостта.. Как по време на соца те имаха много по-малко деца в сравнение със сега??? Има резерви за по-добър и качествен живот на всички българи, но някои искат населението да е бедно, а те богати:((( Позор за тези сатани..