Промяна на чл105 от СК и отпадане на “тайната на осиновяването“

Quoted post

Йосифова

#16 Подписах се, но

2013-07-06 10:32

Подкрепих инициативата ви, защото ви разбирам, но трябва със свито сърце да кажа, че и да откриете жената, тя нама да премахне болката и отминалите години, а може дори още повече да ви отчае, нарани и тн. Ако е имала желание е щяла да ви намери или помогне... а и остава друго, да я гледате на старини...заслужават ли си всичките мъки това, да разберете, че тя така или иначе нямаше да е добра майка и никога няма да бъде...единици са случаите, в които има друг резултат. И въпреки всичко успех, дано вашият случай е от този 1%.

Отговори

Диана

#19 Re: Подписах се, но

2013-07-06 15:04:40

#16: Йосифова - Подписах се, но

Защо смятате, че тя "така или иначе нямаше да е добра майка и никога няма да бъде." Това е доста наивно от Ваша страна. Повечето от тези жени са били млади, неподкрепени от близки и роднини, принудени от страха и безпаричието, от социалните условия /не забравяйте комунизма и какво срамно петно е било да си самотна майка по онова време/. С годините те са станали по-силни, разбрали са грешката си, че вероятно са могли да се справят, ако не са се изплашили или подчинили. И е започнало голямото им страдание. Аз познавам такава жена, тя търси сина си от 30 години, какво ли не е направила и до къде ли не е стигнала, за да го намери, и винаги всички нови пътища и пътеки, които е откривала са свършвали в някоя бумага или нещо друго. Така че, напълно разбирам тези хора, както майките, така и децата. Всеки човек трябва да познава биологичните си родители.

Goranova

#31 Re: Подписах се, но

2013-07-16 11:45:02

#16: Йосифова - Подписах се, но

Y Vie ot kade ste sigurna, 4e tezi mayki ne tarsyat dezata si? No kogo tarsyat? Tarsyat deteto s imeto, koeto te sa dali y istinskata data na ragdane, koito ve4e ne sa6testvuvat, za6toto sa smeneni!!!!!!  Taka, 4e, predi da komentirate ne6to, pomislete parvo dobre kakvo govorite, za6toto ne ste sigurna y samo po dogadki, ne moge da pravite zaklu4eniya!!!!!