Промяна на чл105 от СК и отпадане на “тайната на осиновяването“

Quoted post

Диана

#19 Re: Подписах се, но

2013-07-06 15:04

#16: Йосифова - Подписах се, но

Защо смятате, че тя "така или иначе нямаше да е добра майка и никога няма да бъде." Това е доста наивно от Ваша страна. Повечето от тези жени са били млади, неподкрепени от близки и роднини, принудени от страха и безпаричието, от социалните условия /не забравяйте комунизма и какво срамно петно е било да си самотна майка по онова време/. С годините те са станали по-силни, разбрали са грешката си, че вероятно са могли да се справят, ако не са се изплашили или подчинили. И е започнало голямото им страдание. Аз познавам такава жена, тя търси сина си от 30 години, какво ли не е направила и до къде ли не е стигнала, за да го намери, и винаги всички нови пътища и пътеки, които е откривала са свършвали в някоя бумага или нещо друго. Така че, напълно разбирам тези хора, както майките, така и децата. Всеки човек трябва да познава биологичните си родители.

Отговори

Йосифова

#20 Re: Re: Подписах се, но

2013-07-07 08:48:21

#19: Диана - Re: Подписах се, но

а СЕГА КАТО Е СИЛНА, ЗАЩО НЕ ПРАВИ ТЯ ОПИТ ДА НАМЕРИ ДЕТЕТО СИ! зАЩО НЕ ОПИТВА ДА ПОПРАВИ ГРЕЩКАТА СИ, ДАЛИ ВЕЧЕ ИМА СЕМЕЙСТВО? РОЗОВИ ФИЛМИ В БГ...


Гост

#97 Re: Re: Подписах се, но

2014-03-26 20:29:12

#19: Диана - Re: Подписах се, но

Да,съгласна съм с Вас.Аз имам син който много обичам и искам да знае произхода си,но не смея да говоря с него за това-страх ме е как ще реагира,но много искам да се запознаем с тази жена и той да и прости,а тя да види какво красиво и умно дете е родила:) а аз ще я прегърна и ще и благодаря!!!!