Не на насилието над животните

Quoted post

Просто нормален

#290 Re: МРАЗЯ КУЧЕТА

2013-06-30 16:46

#289: МРАЗЯ КУЧЕТА - МРАЗЯ КУЧЕТА

Тъпо... първо следав да се направи така ,че да няма улични кучета...методиката е ясна ... уличното куче се прибира , 10 дена се чака осиновител, ако не го осиновят се евтаназира ... само за 2 до 3 години ще изчезнат уличните кучета.

 

Втората мярка е човека ,който е изхвърлил животинката , да бъде глобяван между 1000 и 5000 лева.

Третата мярка е този, който не иска кучето си да го заведе и да гледа лично как го евтаназират - живо и здраво животинче ... нека да го е грях цял живот.

 

Това е драги ,а не да ги мъчим ,избиваме,тровим, режем крака и прочие подобни зверщини... трябва да има ред, аз съм против това на улиците да има глутници помияри , за които , между впрочем, ми е жал, защото се мъчат, страдат от гадни болести и паразити, гладни са и за това им състояние е виновен само човекът, та значи против глутниците бездомни кучета съм, но лично бих застрелял онзи изрод, който беше отрязал четирите крака на кучето Мима / май Мима се казваше/. Подобно лице е изрод, който утре ще удари главата на детето си в стената, а после ще твърди ,че много го обичал и го наказал от обич, действайки в психична фуга от гняв.

Отговори

5q

#293 Re: Re: МРАЗЯ КУЧЕТА

2013-09-27 23:39:03

#290: Просто нормален - Re: МРАЗЯ КУЧЕТА

Първата ти мярка... куца. Айде и теб да те приберат някъде, да ти определят още 10-15 дена живот и да няма на къде да бягаш... гот ли ти е, а ? Да си обречен и жив още няколко дни само. Това ли е решението ?!? Браво бе, кво търсиш тук в тая петиция тогава ?