Осъждане на гей-парада в София 2013г.

Quoted post

Воин на Танг Ра

#17 има кой

2013-06-17 22:31

Всеки сам преценява какво да прави, но трябва да има предвид, че Танг Ра вижда всичко! Той е наш съдник и Негово е последното решение. Така че онези, които престъпват волята Му, ще бъдат наказани от Него. А волята Му е жената и мъжът да бъдат заедно. Затова тези, които са педераси и лезбийки се опългват срещу Него. А той е велик! Слава на Танг Ра и нека силата Му бъде с нас!

Отговори

Евлогия

#21 Нашият Съдник ще е не езическо "божество" а въплътилия се заради нас човеците, Господ Иисус Христос

2013-06-18 07:31:14


Гост

#57 Re: има кой

2013-06-20 08:02:30

#17: Воин на Танг Ра - има кой

Братле, идеята за тангризма като вяра на българите е чисто политическа и е част от концепцията за "дивата туркестанска орда" претопена в  морето от "славяни". Няма нито едно историческо или археологическо доказателство за това, че българите са се покланяли на Тангра. Какъв е този Бог дето му няма името на нито едно светилище или култов обект?! Българите категорично не са тангристи. Даже голяма част от династията Дуло са били християни. Такива са Кубрат, погребан заедно с походния си олтар, Исперих, а  кан Тервел е първия български светец! Вместо да се мултиплицират псевдо научни и псевдо патриотарски тези по-добре да се вгледаме обективно във фактите.

Не забравяй, че именно като християнска държава постигаме най-големия си просперитет, териториално разпространение и културен разцвет! Именно заради Христос и вярата ни в него близо една шеста (!) част от света пише на кирилица!

your.dream

#76 Re: има кой

2013-06-29 19:14:35

#17: Воин на Танг Ра - има кой

Хомосексуалността е грях според човешкия разум  тоест всички животни,растения ,гъби,вируси ,бактерии ,и всичко живо в природата ,което е еднополово е грях ,странно как Господ ще накаже лъвът ,че се чука с друг лъв от мъжки пол ,а не е ли грешно да си с човек ,който не обичаш ?????

Аз съм лесбийка и би било голям грях да съм с мъж ,защото той милиграм няма да ме заинтересува и логично ще си намери друга ,която може да му отвърне ,е нима е хубаво да го лъжа този мъж ,че го обичам и да ме е гнус да си легна с него ?