За сваляне на имунитета на Волен Сидеров

Quoted post


Гост

#13

2013-06-17 20:28

ТОЗИ ЧОВЕК Е ЛУД,НЕ САМО ,ЧЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ СМЕНИ ИМУНИТЕТА ,А И ДАН СЕ ОСВИДЕТЕЛСТВА. И моля ви за в бъдеще всички да минават на психо прегледи и то всяка година за да не стане заразна тази болест в парламента.

Отговори

Иван Иванов

#958 Луд и болен ли?Re:

2013-07-05 09:58:22

#13: -

Не Волен, целия български народ е болен и докаран до лудост от дългогодишното управление на политическите партии. Тези партии, обслужващи интересите на олигарсите, разделят хората за да могат лесно да ги манипулират. Продадоха на парче икономиката на чужди интереси, които вливаха в партиините касички изстраданите народни левчета. Разбира се, че който скочи срещу това ще бъде обявен за луд и болен.

Моето мнение на обикновен гражданин на Република България е НЕ. Никакви мостове не трябва да се осъществяват с която и да е политическа партия. Според мен политически партии въобще не трябва да съществуват. Те разединяват нацията, не я сплотяват. Така по-лесно ни манипулират. Политическите партии не са икономически ангажирани, те са кърлежи за икономиката на страната. Ако трябва да има партии, то трябва да са изградени на икономическа браншова основа. Те от своята среда да излъчват представители /депутати/ на които самите те да заплащат. Дипломатическият имунитет трябва да бъде премахнат. По този начин контролът върху тях ще е пълен и ще изчезне търговията с мандати.Тези депутати да съставляват долна камара в парламента в която да се инициират промени в законите. Другата камара-горната да бъдат избрани депутати с ценз и опит на мажоритарен принцип, които да заседават по искане на долната камара и само за периода в който са ангажирани да им се заплаща хонорар от страна на държавата. По този начин няма да плащаме на 240 човека 356 дни от държавния бюджет, а те постоянно да въртят законите в полза на един или друг олигархичен кръг с цел икономическата машина да пълни техните джобове. И най-важното, всички закони генерирани от двукамерният парламент да бъдат приети чрез РЕФЕРЕНДУМ. Моделът на парламент с политическо представени партии се доказа като напълно порочен и грешен. Време е да бъде сменен. Ако не знаем с кой друг модел, поне да се учим от водещите страни в света.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook