Не на назначаването на Пеевски, оставка на правителството

Quoted post


Гост

#1

2013-06-14 13:48

Никога гражданското общество не е получавало такова презрително и неглижиращо отношение към ценностите и изискванията на морала, както сториха кабинета на Пламен Орешарски, председателят на БСП Сергей Станишев и Лютфи Местан, ДПС. Последиците ще бъдат с дългосрочен ефект, а кризата на лидери , референтен елит и автентични медии достигна своето дъно. Срам за лицата, които пред националната аудитория днес назначиха одиозната фигура Делян Пеевски за шеф на ДАНС - Пламен Орешарски, както и неговият политически поръчител - Станишев. Лютфи Местан никога повече няма да може да гледа в очите либералните кръгове.

Отговори


Гост

#62 Re:

2013-06-14 19:39:04

ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕЗАБАВНО! СРАМ, СРАМ И ПОЗОР! ПИСНА НИ ОТ ИДИОТИ, МУТРИ И ДЕПУТАТИ-БОКЛУЦИ!!! ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ИЗМЕТЕМ ТАЯ ДОЛНА И НАГЛА СГАН ОТ ХРАМА-БЪЛГАРИЯ!!!
ХОРА - ИМАМЕ ЛИ КУРАЖ И ДОСТОЙНСТВО?! НЕКА ДА ПОЛОЖИМ ЕДНО НОВО НАЧАЛО И ДА СЕ ОТСРАМИМ ПРЕД ЛИЦЕТО НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ - ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!!! САМО ЗАЕДНО В ИМЕТО НО БЪЛГАРИЯ!!!
ВРЕМЕ Е, НАРОДЕ - КРАЙНО В Р Е М Е Е!!!!! ВЕЧЕ НЯМА НАКЪДЕ!!! НЯМА МЯСТО ЗА ОТСТЪПЛЕНИЕ - ЗАД НАС Е РОДИНАТА!!! ЗАД НАС Е ОГРАБЕНАТА, ОСИРОТЯЛА И ПОРУГАНА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!

#1: -