Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Виктор

#1845 Re: Re: Re: Re: Решение

2013-05-28 19:31

#1833: Panglot - Re: Re: Re: Решение

Приемаш думите ми твърде буквално, все пак става дума за помещение, а какъв ще е външният му вид си решава собственика на заведението. Иначе в някой рок клуб ще е готино да прилича на клетка :D Разбирам заяждането, все пак си тук за това. И да напомня - пушачите са само 31% от българското население.

Отговори

Panglot

#1851 Re: Re: Re: Re: Re: Решение

2013-05-28 19:40:41

#1845: Виктор - Re: Re: Re: Re: Решение

Не съм тук за това приятелю. Тук съм защото искам равноправие. Не само злобни изказвания към пушачите като "пушачите са най-нахалните същества" малко по-нагоре. Можеш на мен конкретно да ми кажеш че съм тук да се заяждам но не отчиташ цялата злоба към всички пушачи нали?

Пушачите може да са 31% обаче ти не отчиташ много факти. Децата почват вече от малки да пушат (което е ужасно), но да речем че под 15 години децата не пушат. Много малка част от възрастните хора също пушат. Това са групи непушачи, които не посещават заведения. Ако махнеш тези групи хора от тази твоя статистика, по абсолютно груба сметка можем да кажем, че изведнъж се оказва че пушачите са 50%. От останалите 50% непушачи колко смяташ че ходят на заведения? Отново мога да кажа че пушачите посещаващи заведения са повече.