Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post


Гост

#1801 Re: Re: Re: Panglot

2013-05-28 19:01

#1765: Panglot - Re: Re: Panglot

1-во - ако някой мирише или пърди до мен, няма да ми е приятно, да. Но няма и да е канцерогено.
2-ро - не само семейството са пасивни пушачи. За работещият в заведенията персонал помислихте ли? Или заведенията да наемат само пушачи, направили осъзнат избор?
3-то -  Просто и на непушачите им се разваля настроението, когато отишли да се забавляват на нощен клуб/дискотека/няма значение, някой хване да им дими в носа. Ама то не е "някой", ами са гъсти лондонски мъгли и после вонят на трУтки.
4-то - имам още много доводи, но няма смисъл да продължавам
Последно - пушач съм. Пуша, но не тровя всички около мен

Отговори

Panglot

#1813 Re: Re: Re: Re: Panglot

2013-05-28 19:08:38

#1801: - Re: Re: Re: Panglot

Аз също съм пушач и не тровя всички около мен приятелю. Но просто доводите на хората тук или ги няма или са безсмислени. Може да не е канцерогенно като някой мирише или пърди около теб, но в конкретния пример говорех конкретно за гледната точка на това кой на кого пречи. Също така ти говориш за персонал, но не взимаш на предвид всички други работи в, които има неща много по вредни за здравето от пасивно пушене. Както можеш да избираш работата без този закон и да мислиш за здравето си, така ще можеш и ако се отмени този закон, само че ще трябва да имаш на предвид и че в заведенията се пуши. За 3тото ти мога да ти кажа че 90% от посещаващите нощни заведения са пушачи и недоволните са доста доста повече от доволните.