Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post


Гост

#1791 Re: Re: Вие пък кои сте, че да прецаквате всички останали. Пушачите не са 80%, че да губи от тях биз

2013-05-28 18:56

#1770: Непушач, който не пречи на никого - Re: Вие пък кои сте, че да прецаквате всички останали. Пушачите не са 80%, че да губи от тях бизнеса

Ами да ви кажа аз лично пуша на терасата, въпреки че живея сам. Единсвено, ако е много студено навън, пуша на аспиратора в кухнята, а когато имам гости пушачи пускам климатика и проблема се решава. Макар, че пуша доста, ми е неприятно апартамента ми да вони на цигари.

В заведенията за хранене отново трябва да има зали за пушачи и непушачи, щом сте непушачи или мнозинството от компанията, с която сме са такива, сядате в частта за непушачи и нямате проблем. А за 80%, които съм споменал говоря за клиентите на барове, дискотеки, вечерни кафенета-това са места, забранени за непълнолетни и е факт че по-големия процент от хората, посещаващи тези заведения са пушачи, ако посетите няколко такива, ще видите, че съм прав.

Истинския  проблем, който реално имаме в България е не дали да се пуши или не, а как да се осигури контрола на това къде и как се пуши, ако погледнете старата наредба, ще осъзнаете, че реално много малко заведения са отговаряли на изискванията и ако те се спазват, няма да има начин да ви "тровим" гарантирам ви.

Отговори

Непушач учител

#1815 Re: Re: Re: Много грешите, 80 е % пушачи при младежите

2013-05-28 19:11:36

#1791: - Re: Re: Вие пък кои сте, че да прецаквате всички останали. Пушачите не са 80%, че да губи от тях биз

Много грешите, 80 е %-а пушачи при младежите, а и колко старчоци ходят по дискотеки и барове нощем... Хората в други страни вече са го измислили преди нас и те слизат от небостъргачите си чак на партера отвън, за да пушат. Друг е въпросът, че не слизат на всеки кръгъл час,  както в България.