За намаляване броя на депутатите

Quoted post


Гост

#345

2013-02-28 12:05

Браво г-н Парушев. Тези промени биха направили политическата ни система по-работеща. Надявам се, повече млади хора да прочетат петицията, да разберат какво им казвате и да сложат своя подпис с мисълта, че тези промени ще направят живота им по-смислен. Благодаря Ви, и нека да докажем че потребителите на Torrent linkos(zamunda.net), заедно с г-н Мартин Павлов могат по мирен и интелигентен начин да се борят за по-добро бъдеще.

Благодаря Ви.

Отговори

К.П.

#346 Re:

2013-02-28 12:34:03

#345: -

Благодаря, но заслугите не само мои, всъщност аз създадох петицията, но до тези искания се стигна след дебати от будни граждани. Всички заедно  споделяхме, коментирахме, обмисляхме всяка една от тези точки и искания, като изцяло сме водени от това, че милеем за нашата скъпа татковина.

Лошото сега е, че никой не ги зачита, лично аз пратих доста писма до всички български медии (включително до CNN, и само от там получих отговор) и президента неколкократно - дори и не ми отговориха! Днес президента ясно заяви, че няма да се правят никакви конституционни промени, което категорично доказа, че в България властта НЕ произлиза от народа.

Жалко, жалко за този изтратдал народ!