В подкрепа на правителството на Бойко Борисов


Гост

/ #205

2013-02-20 19:45

Управлението на сегашното правителство не е най - адекватното и сполучливо, относно социалното развитие на България, но със сигурност е най - моралното и работещо в полза на народа, в сравнение с всички онези лицемерни и търсещи лична облага политици от редиците на БСП и ДПС, ограбили страната през изминалите години от тяхното управление.
Всички трябва да подкрепим протестите и да отстояваме гражданската си позиция за повишаване стандарта на живот, но трябва и да си дадем ясна сметка и реална оценка на случващото се. Необходимо е да се формулират конкретни и осъществими искания и предложения за реформи, а не да протестираме с мисълта "излизам на протест пък каквото стане".
Време е да осъзнаем, че държавата то сме ние, а не само политиците, които са поставени от нас хора на властта да представляват интересите ни.
България се напълни с мързеливци, тарикати и неудачници, критикуващи наляво и надясно всичко и всички за тяхните неспоуки, хора които завиждат и ги боли от успехите на почтеният и работещ човек.
Който и да се качи на трона на властта, няма да ни помогне, докато не проумеем, че образованието, доброто възпитание, трудът и добрият пример са ключът към успеха.