За равни права на пушачи и непушачи!

толерантен бивш пушач

/ #765 Re: ..За равни права на пушачи и непушачи! / #752 ........ 2013-01-25 04:31......

2013-01-30 12:50

#752: Елиана - ........ Елиана по повод на твоето изказване, много заслужава да се замислим.

Според мен забраната е хвърляне на прах в очите, политиката има за цел да отвлече мислещите хора от истинските големи проблеми. И успя - получи се масивна конфронтация между пушачи и непушачи. При това те не са врагове - често са бащи и синове.  Втози абсурд кой има интерес!?

Цигарените индустриалци купуват политиците, а те налагат неефективно решение на проблема и предварително знаята че няма да функционира.  Пушачи, непушачите не са Вашите врагове, а цигарените магнати, на които не им пука за никого а само прибират парите от продажбата на цигари, тънат в лукс и излишък и потриват доволно ръце, че са задържали клиентелата - кокошката, която снася златни яйца, да им пълни касичката. Самите те  не ги пушат тези говна, те само ги продават. Правото да ги пушат е запазено за бедните, негрите и глупавите - цитат на тютюневата индустрия 1989г. http://legacy.library.ucsf.edu/tid/pvt37b00

Цигарените индустриалци знаят още от 1963г. че пушенето е основният фактор за ключови заболявания със смъртен изход като рак, емфизем, и сърдечен и мозъчен инфаркт и че пушачите умират средностатистически 10-14 г  по-рано. Какво пък - няма да има много пенсионери - политиците хем си касират подкупа, хем си решават проблема с пенсиите. Ако има интерес мога да изнеса и други документи и факти за замисляне.