За равни права на пушачи и непушачи!

ПИсача

/ #446 Адски раздразнен!

2012-12-13 23:19

Докато е законно пушенето и легална продажбата на тютюна в разните му форми то как и защо ограничават употребата му?
Това е ограничение на правата на хората според конституцията ни!
НЕПУШАЧИТЕ си имаха своя закон, който ако се беше наложил щеше да е добро решение и изход от вечната полемика по въпроса. Този закон който си извоюваха беше правдив и ни сложи под равен знаменател и двете общности. Те обаче не успяха да го наложат нито пък следяха за неговото изпълнение. Сега ревнали че били тровени и че кардинално решение е просто да ни ЗАБРАНЯТ упоребата на тютюн.

В същото време:
Бате ви засмуква акциз около 3.50 на кутия щото реално цената по себестойност е съвсем малка. Строи си пътища с тия пари тук и там с което що годе ни спечели за следващите избори обаче то малко по малко си стана ясен и той - магистрала не храни българите, тя просто ще нагуши и без това издутите кореми на няколкото влиятелни клечки който ще напълнят курортите си. Значи взима той от цигарите и ги ръси в съвсем друга насока. Къде ти ЗДРАВЕ къде ИНФРАСТРУКТУРА??? Здравеопазването продължава да си куца. Ами здравните вноски? Що цял живот ги плащаме тия пари? Където и да ида все ми искат допълнителни... а питат ли дали имам?
При приемането на новата цена на цигарите Бате каза, че парите основно ще се налеят в здравеопазването да оправят хората с белодробни проблеми. Хм... просто още една негова фантастика... Парите се наляха в асфалта...

Пари за пенсии няма с което без друго затвърди позицията си сред намразилата го трета възраст, а сега губи и пушачите... Що все ми се струва, че ако пенсионерите намаляха и не успяват да го бутнат от трона ние пушачите сме склонни и ни е по възможност да го сторим?