ПРОТИВ ЗАБРАНАТА ЗА ПУШЕНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА

joro

/ #22 22

2012-12-03 16:20

Хахаха... Чак сега разбрах дълбокомислието и далновидността на ББ и сие!
Ми то това била толкова дълго обмисляната им и строго секретна антикризисна програма, бе...
Значи – цялата работа била да спестят на Хоризонт и съмишленици средства от прах за пране, със спестените пари – те пък ще организират рекламна кампания и ПР акция за имиджа на БГ като дестинация, свободна от цигарен дим, където можеш да си напазаруваш на кило законни цигарки с платен акциз, а и да завъртят среден и голям бизнес с рецепти за отказване от същите. Налетите в бюджета пари от тия им бизнеси ще се вложат в администрацията по изграждане звена за издаване удостоверения и хартийки, с които ти позволяват да дишаш, бачкаш, да имаш имущество и т.н. С таксите от хартийките ще спонсоритат концлагерчета за тия, дето упорстват да пушат, да си плащат свободно за здравеопазване, вместо да "дарят" осигуровки на държавата.
И ето ти– държава с чист въздух, с чиста територия от съмнителни елементи, дето не щат да се нагъзват на тия, на които плащат, рай за тия, дето различните им пречат (щото по–агресивно същество от псевдонепушач, дето трови въздуха с всичко, дето не е цигара, ама цигарата на другия му е жизнен враг №1 не знам).
Същевременно – работеща икономика – перпетуум мобиле, задвижвана от гореупоменатите таксички, глобички, и най–вече – парите, наливани в "екологичните" кръчми от екоклиентите, които от днес ще се метнат като неживяли в "сладкия" живот...
Ех, че рай настава....