Против легализирането на гей браковете в България

Къде Батман къде Ватман.

/ #10

2012-10-07 02:07

Аз не одобрявам гей отношенията, но не излизам против гейовете. Говорите, че църквата е против хомосексуализма, а не против хомосексуалистите, но нима отнемането им на права не е точно това? Да се "женят" пред държавата като искат. Църква, която ги жени за мен има проблем с разбирането на словото. Така или иначе не мога да си кривя душата, за да кажа, че щом си гей, значи не ставаш за родител - не е така. Лошото на браковете е това, че наистина е краен избор да бъдеш гей и е много трудно да се обърнеш оттам насетне, защото вече си признал и пред себе си, и пред държавата, че си гей и ще си останеш гей.

Но няма как да го спрете това. Светът върви все повече към разврат, така че... Да, деца в такива семейства може и да не вярват в Бог, но и като израстнат сираци шансът да повярват не е по-голям. Освен това, ако една гей-двойка може да осигури нормална среда за едно дете, то тогава не виждам проблем да отглеждат деца. Да не говорим какво става в Америка - гейовете се приемат все повече в църквата, Презвитерианската църква позволи да има хомосексуални пастори и църковни гей-бракове, така че...

Има си граница между толерантност и псевдотолерантност, де. Не искам да ми се хвалят с това, че са гейове и да правят прайд паради под носа ми, това си е друго.

И там за закона против хомофобите - айде госпожице, научете се на грамотност първо, после на какво е демокрация. Ако съдят хомофобите, трябва да съдят и гейовете по същата причина - изразяване на мнение и пристрастност. Аман от идиоти и невежи простачки. Държавата ни е пълна с малоумници за жалост.