УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Andy San

/ #311 Подпишете петиция до Бан Ки-мун и ООН във връзка с проекта на фондация "Кеше"

2012-09-14 16:47

Ваше Превъзходителство,

Ние, жителите на планетата Земя, Ви поканваме настоятелно и с уважение да използвате Вашия авторитет, знания, опит и ООН за подкрепа и съдействие на космическите технологии, водната технология, технологията за производство на електроенергия, системите за околната среда (пряко улавяне на CO2/CH4, почистване на ядрените отпадъци), системите за производство на протеини и храни, всички технологии на Keshe Foundation, разработени от ядрения инженер Мехран Таваколи КЕШЕ (www.keshefoundation.org). Те са доказано безопасни, чисти, продуктивни и практически неограничен източник на енергия.

С тези технологии ние ще бъдем в състояние да възстановим щетите, нанесени на нашата планета Земя, и да отстраним вредните за околната среда енергийни системи, от които толкова дълго бяхме зависи.

В допълнение към това, по наше мнение електрическата енергия „Кеше” е единствената технология, която е в състояние да осигури веднага електроенергия на 1,5 милиарда души, наши братя и сестри, лишени в момента от нея. За 15 години броят им ще нарасне и достигне 1,6 милиарда (защото новата мрежова инфраструктура е твърде скъпа).

Електроенергията ще гарантира на тези 1,5 млрд. братя и сестри свобода, достойнство и достоен живот. Местната електроенергия с плазмените реактори „Кеше” ще им даде възможност за създаване на местен бизнес, комуникационни системи, инструменти за дистанционно обучение, напоителни помпи и др., което ще им осигури благоденствие, свобода и мир.

Рогът на изобилието (логото на фондация „Кеше”) ще ликвидира необходимостта да се крадат водата, ресурсите и храната на други народи и по този начин настоящите геополитически конфликти губят смисъл.

Г-н Бан Ки-мун, всички жители на нашата планета вярват, че Вашата готовност да подкрепите проекта „Кеше” ще осигури просперитета, достойнството, равенството, мира и личната свобода на всички нас.

Ние, хората на Земята, предварително Ви благодарим за усилията да превърнете Земята в по-добро място за живот.

http://www.change.org/petitions/united-nations-support-the-keshe-foundation-technologies-for-power-water-food-space