УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Andy San

/ #277 ЗАЩО НАСТОЯВАМЕ Г-Н БОРИСОВ ДА ПОЕМЕ СВОЯТА ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

2012-09-11 11:20

Крайно време е всички, които са подписали или възнамеряват да подпишат тази петиция, да разберат, че тя съвсем не е просто 'за' и 'против' Мехран Кеше и неговите технологии.

В момента пред очите ни се разгръща огромен геополитически сблъсък, в който и страната ни бива все по-дълбоко въвлечена. В новия проектозакон за националната сигурност дори се предвижда всички граждани да са длъжни да представят исканата от премиера информация.

Т.е. избирателите трябва да раболепно рапортуват на своя избраник!

И това само една година преди провеждането на избори за Народно събрание! Едва ли може да се измисли по-абсурден от конституционна гледна точка проектозакон от този!

Проблемът днес отново е кои са добрите и кои са лошите в света? И дали България за пореден път трябва да обвърже съдбата си със силните на деня, които още утре биха могли вече съвсем да не са такива?

Мехран Кеше и неговият глобален хуманитарен проект са трън в очите на всички, които се опитват да ни внушат, че именно Иран е центърът на "оста на злото" - доктрина, на която Кеше се противопоставя най-енергично и категорично.

Но тук съвсем не става въпрос просто за Кеше и ли дори за Иран. Защото Иран е само част от един голям геополитически тандем от близо 120 страни в света, начело на които заедно с него са Русия и Китай.

Крайно нежелателно е за малка България да се обвързва прекалено много с авантюристичния курс на сегашното крайно дясно правителство на Израел. Един курс, който е неприемлив понастоящем не само за САЩ, но дори за повечето граждани на Израел.

Не е никак ясно дали въпросните технологии на Кеше не са например ирано-руски или ирано-китайски. Но затова пък е ясно, че ако те започнат бързо се внедряват - все едно къде - в Азия, Африка, Южна Америка или другаде, то държавните граници практически ще изгубят своето досегашно значение, защото новите средства за придвижване не ще могат да бъдат засичани от сега съществуващите радарни системи.

Нещо повече. Както предупреди фондация "Кеше":


"От този момент натам има две възможности: или ние всички работим заедно за да променим живота на всички хора на земята към по-добър по подходящия за това начин или напредналите държави в света ще бъдат отговорни в близко бъдеще за наводнението от милиони имигранти, които ще засипят големите градове."

Въпросът е, ако това се случи къде и с кого ще бъде България?

Затова именно ние настояваме премиерът на България и правителството на ГЕРБ да поемат публично отговорността за евентуалното получаване или неполучаване на предлаганите ни от фондация "Кеше" като безвъзмездно дарение права върху ползването на нейните технологични патенти със всички произтичащи от това получаване или неполучаване икономически придобивки или загуби и пропуснати ползи за страната ни.