УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

гражданинът костов

/ #231 какво пратих на нашите управници

2012-09-03 00:13

Уважаеми господа/дами,
Като млад и информиран български гражданин, най учтиво бих желал да ви попитам следното:

В последните месеци в обществото се заговори за фондация Кеше и нейните технологии. Фондацията твърди, че целта им е световният мир. Смятат да направят технологията си достъпна на всички правителства с която технология ще могат да се решат енергийните проблеми, проблемите на бедността(глад, липса на питейна вода...), както и здравословни проблеми като рак и множествена склероза. Действително звучи твърде добре за да е истина, поради което фондацията е организирала презентация пред световните правителства на която да представят своите идеи, патенти...

Въпросът ми е дали правителството ни е получило поканата за срещите на 6 септември 2012 и 21 септември 2012г. и смята ли нашето правителство да изпрати официални лица и учени, които да потвърдят или отрекат наличието на такава технология? Ако е лъжа - нищо не губим. Ако е истина, можем да сме от нациите пионери в разработването и използването на технологиите имайки предвид потенциала на нашите учени.

Ще съм много щастлив ако писмото ми бъде прието сериозно и много нещастен ако хората на които сме гласували доверие, с лека ръка решат да подминат въпросните събития.
Надявам се да не са верни слуховете, че връзките ни с определени държави и организации няма да позволят и ще блокират участието ни във въпросните форуми, както и че няма да изостанем драстично от нации като Италия Китай и Русия, които доколкото знам ще вземат участие.

С най-голямо уважение - гражданинът Костов

Усмихната и ползотворна седмица за всички.