УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Andy San

/ #227 До кого да адресираме личното си запитване относно петицията?

2012-09-02 13:25

1. Вие имате моралното право да адресирате личното си запитване си относно петицията си единствено, ако преди това сте я подписали и подписът ви (все едно видим или невидим) е бил потвърден.


2. Най-добре е да изпратите своето запитване от същия e-mail, който сте обявили при подписването и. И съответно да заявите, че отправяте своето запитване именно защото сте я подписали. Непременно включете в запитването си нейното наименование
УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!
и приложете линк към страницата и: http://www.peticiq.com/keshebgenergy


3. Петицията съдържа две конкретни искания единствено към министър-председателя на Република България, г-н Бойко Борисов:

1. Да потвърди официално, че страната ни е получила покана от фондация "Кеше" за организираната от нея международна среща за отпускане на технологии за мирни цели на 06.09.2012 г. в Белгия и да информира българската общественост дали представителството на България ще участва в тази среща, или не.

2. Да поемат публично отговорността за евентуалното получаване или неполучаване на предлаганите ни от фондация "Кеше" като безвъзмездно дарение права върху ползването на нейните технологични патенти със всички произтичащи от това получаване или неполучаване икономически придобивки или загуби и пропуснати ползи за страната ни.

Крайният срок на първото искане е очевидно 05.09.2012 г.

Поради това във всяко едно лично запитване трябва да се наблегне основно на неотложността на отговора на първото искане в петицията.

Второто искане ще си остане актуално дотогава, докато не бъде удовлетворено. В случай, че първото искане не бъде изпълнено, то вероятно ще стане дори много по-актуално след 21.09.2012 г.

Поради това призивът ни за подкрепа на тази петиция ще продължи и занапред, докато това искане не бъде изпълнено!


4. Тъй като и двете искания в петицията са отправени единствено към министър-председателя на Република България, г-н Бойко Борисов, то и нашето лично запитване трябва да бъде отправено единствено към него:

ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
gis@government.bg

Копия обаче трябва да бъдат изпратени и на следните, указани в петицията адресати:

ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
press@president.bg

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ infocenter@parliament.bg

ДО ОМБУДСМАНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
priemna@ombudsman.bg

ДО ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В КРАЛСТВО БЕЛГИЯ
embassy@bulgaria.be


5. След като изпратите личното си запитване до министър-председателя на Република България, г-н Бойко Борисов, е добре да отидете в дискусионния форум на петицията http://www.peticiq.com/forum/37098/start/225 и там да отбележите този факт, за да се знае колко души, подписали петицията са изпратили лично запитване до нашия премиер.