Протестиращите Варненци Искат Оставката На Кмета Йорданов

Ричо

/ #15 Re:

2012-07-14 02:08

#14: -

Дуплика :)) към анонимния Гост с изказване #14 - ще използвам неговия стил:

Никого не се опитвам да манипулирам, драги - изказах импулсивно личното си мнение + предложение по тези назрели болни варненски проблеми, постаравайки се хем да съм немного детайлен, хем да съм според мен достатъчно разбираем за повечето интелигентни хора! Изрично съм посочил някои имена (и на г-н В. Марешки) и институции като ПРИМЕРНИ - всъщност сега вече лесно можете да се убедите в това, нали!

Не съм адвокат на г-н В. Марешки, нито имам каквото и да е вземане-даване с него, че да го защитавам! Но истината е че го познавам малко от преди 30 г. от МГ-то като:
1. Куражлия и бунтар, мъжко момче, не си оставя магарето в калта, има стойностно/истинско и не кухо образование, приказва малко без да празнослови...
2. Човек с такива и подобни НОВИ качества искам да видя за кмет на красива Варна!
Не е важно кой конкретно ще е, но би било по-добре и по-полезно ни поне малко да го познаваме от преди и то не само от лозунги, кампании и медия!

И като вас, ще си позволя да ви посъветвам с добри чуватва: Самоизтъкването ви като познавач на хората и използването на популизми като "Хората могат еди к'во си, стига да пожелаят еди що си..." правят обективно недобро впечатление.

Успех с Вятъра на Промяната!  :)