Подписка за запазване на обучението от 5-ти до 7-ми клас в МГ


Гост

/ #864

2012-03-11 11:59

От форум бг мама:
"4.Президент-с искане за вето,което пак ще забави нещата..."
"Това си мислех и аз, но едва ли ще се случи . Забави ли се закона , има вероятност да не бъде приет, което значи Президента да се опълчи срещу своите. Увеличава се , обаче шансът проблемът да стигне до най-високите етажи на властта , и тогава има някаква вероятност за сериозна промяна."

Толкова много думи, ама без смисъл! Законопроектът ще си стигне до "най-високите етажи на властта" и без ваша помощ – като бъде внесен за гласуване в НС. И какво като се забавят нещата? И след година да бъде приет, това едва ли е от значение, тъй като за 2012-13 година прием в 5-ти клас, дори да бъде приет законопроекта, ще има.
Има експерти, които са наясно с всичко, свързано с образованието. При вас едва ли нещата стоят точно така. При вас има само интереси, дребни, свързани най-вече с пари. Е, вие ли тогава трябва да "ковете" законите? Най-добре е всеки да си гледа работата!

Случайно да сте чували, че НС може да отхвърли ветото на президента? Болшинството е от ГЕРБ, експертите, създали този законопроект – също. Търсено е мнението и на математици. Ако представители на опозицията прочетат какви сте ги писали, едва ли биха имали нещо против този законопроект – вие признавате само математиците и МГ, а те, в болшинството си, не са такива и не са завършили МГ.
Ами утре шофьорите могат да поискат да отпадне задължителното ползване на предпазни колани – стотици хиляди шофьори, стотици хиляди подписа в петиция. Тъй, де, нарушава се правото на свободно движение по време на пътуване! Стоиш с часове като арестант!