За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!

Anonymous

/ #14

2025-03-20 20:42

Да действително, бих искала да изкажа благодарност, че сте отделили и отделяте от своето време в името на кауза която събуди хората. Прекрасно е, че сте се спомнили, и ни обедини в това ужасно преживяване на което станахме свидетели и което открадна съня и спокойствието ни.
От година и половина две се включвам в каузи с премазани, болни, изоставени, стреляни, бити ….. животни. Изпращайки средства и свързвайки се с хората които лекуват и помагат. Правейки пожелания да спре всичко това в близко бъдеще, но това което се разкри с тези ужасни, кошмарни бавни мъчения до смърт ме втрещи, просто онемях.
Не си представях, че човешко същество може да причини това. Въпреки, че имам видеата на въпросните изроди, нямам сили да ги гледам. Само като си помисля през какво са минали невинните създания ми се повдига и ме изкарва на плач.
Така, че силно се надявам от този кошмар да бъде направено нещо ценностно за живота и благоденствието на животните, и позволилите си такава жестокост и или под каквато и да е друга форма да бъдат наказвани със затвор.
Защото това са бъдещи насилници, убийци и криминални персони. А обществото ни няма нужда от тях.
Благодаря ви за адекватната реакция и дано да има най-добрите резултати.
Бъдете здрава, щастлива и все така правеща най-доброто което е възможно. ♥️ И да ще се радвам да се сприятелим. И да се създаде действаща зоополиция която да функционира справедливо.  

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 1000 човека.

Научете повече...