Максимална ефективна присъда за убиеца на пътя Любомир Трайков!

Silviya

/ #32

2016-11-20 10:53

И двамата водачи имат своята вина за случилото се. На никой не пожелавам да изпита болката от загубата на близък човек и то при такава ситуация. Сякаш ти е бил откраднат.

Когато съдиш обаче трябва да си обективен и да виждаш цялостната картина.

Колко от вас които искате Любомир Трайков да е линчуван карате винаги с 50км в града, колко пъти всички вие сте отнемали предимство на друг водач?

Ако вместо тези хора беше загинал Любо, колко от вас щяха да кажат "отнеха му предимството на момчето, отиде си младо..."

В 1:20ч през ноща няма голям трафик, много по лесно е да си прецениш ситуацията. Като тръгваш за ляв завой може да видиш как някой кара с "бясна скорост" и просто да изчакаш "лудия" да мине и тогава да завиеш.

Аз също имам дете, не искам нито то, нито ничие дете да страда и да пострада, но за да се свърши това сме отговорни всички ние. Не само един.

Трудно е дори да се коментира когато мъката на хората които загубиха близките си е още толкова прясна и толкова силна. Дано Господ помогне на другите да се възстановят.

Всички, които ще подпишат петицията, замислете се как ще се държите на пътя като се качите в коли те си.

Дали ще карате бързо, дали ще отнемете предимство, дали ще сте просто озлобени към хората които имат нещо повече от вас.... Когато съдите бъдете и за пример, когато съдите се молете да не отнемат и вашето предимство.

Връщане назад няма!

П.С: Изказвам съболезнования пред семействта на починалите.

 
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook