Не на забраната за забрадките


Гост

/ #56

2016-05-20 21:44

''Никои няма право да нарежда кои как да се облича Във Франция която е 10 пъти по голяма от България няма забрани за мюсолманките по улиците ги срещам с бурки на никои не им пречи как се движат а във ограбената и бандитска България всичко е наред и това остана за решаване всичко ни е океи''

 

Така е садам, но защо тогава точно в ислямските държави, забраняват  жените, които не са религиозни или са европейки, сев американки и пр. да се движат без покривала. Аз също имах подобен случай, както и други мои приятелки,пребиваващи временно в  арабски страни? Когато попитах една иранск приятелка, защо ние в европа позволяваме, а в Иран и пр държави на нас не ни позволяват да си спазваме религията и да се движим без забрадки, защото нашите мъже не са толкова слабо сексуални и похотливи, тя ми се изсмя подигравателно и ми каза -- хахаха за това са виновни вашите правителства, те позволяват.... Нашите си спазват нашите си закони и нашата религия:)))

Двойните стандарти не са много божествена работа или това учи Алах??? Още  по-страшно е, когато малки момичета 10 г напр ги карат да се забулват.. Преди време при нас едно такова дете едва не  загина..Бурката му беше дълга и се заплете в спиците на колелото на детето.. Паднало и се ударило много лошо.....Щом алах иска това значи може:))..