НАРОДЪТ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА


Гост

/ #46 Глоба ДО 20 000 лева не е наказание!

2015-12-18 11:38

abcdef

НАРОДЪТ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА” звучи много добре, и много се зарадвах на това заглавие, НО до момента, когато видях “глоби – до 20 000 лева”.

Не подписах петицията и не бих я препоръчала на никого, заради това. Ако желаете направета поправка в Чл., където визирате глобите да бъде така, че след данъчна декларация и ревизия да се отнемат всички останали пари и други притежания на народните дебутати, които надвишават, гласуваните от тях (и без това големи) заплати, а и още по сериозни бихте могли да бъдете и по други Чл.-нове от вашия законопроект.

"Глоби – до 20 000 лева" не звучи като наказание. Те откраднаха милиарди от България и продължават да го правят и този момемнт, когато ви пиша тези редове. Толерират съществуването на хора с 150 лв пенсия или 500 лв заплата за многочленно семейство. 20 000 лева ще ви извадят от задния си джоб без да им се наложи да ходят до банката, нито ще бъдат финансово притеснени.

Ако разходите и покупките им надвишават приходите им, тогава имате възможност да питате, от къде дойдоха останалите пари. Какво този народен представител е направил, да за получи тези извън заплатата му пари?